Tak for i år

Tak for i år

 

Selve festivaldagene for Skagen Festival 2023 er nu afviklet og er i mine øjne og med mine oplevelser en stor succes. Tusindvis af glade gæster har besøgt vores telte og spillesteder på Havnescenen, Torvescenen, Kappelborg og i Skagen Kultur- og Fritidscenter og har haft en fest. Tak for opbakningen fra alle vores gæster, fra Skagen by og vores mange, store og små sponsorer, der er vital næring til Skagen Festival.

Kæmpe tak til vores fantastiske godt 600 frivillige fra hele landet, der har knoklet med de indledende øvelser, selv afviklingen og oprydningen i dagene efter. Tak til de synlige frivillige, der har modtaget vores gæster med smil og god stemning og tak til de usynlige frivillige i “maskinrummet”, der har trukket i trådene og gjort det muligt at få tandhjulene til at snurre.

Ingen kan lave festival alene – det er holdsport, det er fællesskab og sammenhold. Vores styrke er, at mange har været med i mange år og ved, hvad de skal, hvad der skal ske og bare gør det. Vores styrke er også, at de solide og år-efter-år frivillige er supergode til at byde nye velkommen og få dem inkluderet i fællesskabet.

Det er ingen hemmelighed, at Skagen Festival har haft nogle hårde år med økonomiske udfordringer. To års nedlukning pga. Corona og sidste års Jubilæums Festival, der af forskellige årsager ikke gav det forventede resultat. Jeg har dog positive forventninger til Festival 2023 – godt billetsalg og tørstige gæster giver mig nogenlunde ro, og jeg kan roligt sige, at vi arbejder videre for at byde velkommen til Skagen Festival 2024.

 

På gensyn til Skagen Festival #52 2024

Jesper Hegaard – Formand Skagen Festival