Nytårshilsen

Selvom Corona stadig driller, har vi fuld fokus på planlægningen af sommerens festival. Snart er den mørke tid omme, før vi ved af det, kommer foråret, og der bliver flere lyse timer.

Med musikkens øjne ser vi frem til et år, uden restriktioner, så kulturen ligesom alt andet kan blive normalt. Det kan være spændende med nye udfordringer, men ikke flere omkring Corona.

Vi håber I har sat kryds i kalenderen allerede nu, for det er igen lykkedes musikudvalget at lave et fremragende musikprogram med navne fra ind-ud land og har ligeledes overraskelser og nye tiltag med til vores festival scener.

Gør et lyn kup- nu gælder det om at få fingrene i en billet til Skagen Festivals Jubilæumsår – for festivalen gi´r den første øl  til billetter købt i januar 2022. Der udleveres en øl bon når billetterne scannes.

Vi kikker fremad mod 2022 og glæder os til den 50. Skagen Festival. Håber I vil feste sammen med os, så vi kan få en uforglemmelig Jubilæumsfest i 2022.

År 2022 står foran os med masser af muligheder og helt unikke spændende musiske oplevelser. Hold øje med Festivalens hjemmeside, samt følg os på Facebook. Her vil vi løbende orienterer jer om hvad der ellers kommer.