Årets Helge 2022.

Årets Helge 2022

Skagen Festival er stolte over at kunne præsentere dette års prismodtager af Årets Helge 2022. Det er Kristian Bach, og han kan nu se frem til en lang række koncerter landet over.
Akademiet bag Årets Helge har udvalgt Kristian Bach som vinder i et felt af 3 nominerede til Årets Helge, som i år bliver uddelt for ottende gang. De tre andre nominerede til folkemusikprisen var Barbro, BishBusch og JUMA.Årets Helge er en mindepris og med kåringen følger en lang række koncerter på danske spillesteder og festivaler i hele landet. Kristian Bach udgiver ærlige og personlige sange om kærlighed, psykologi, samfund, selvudvikling og spiritualitet. På dansk. Lige på og lige fra hjertet. Han er bosat i København og har rødder på Sydfyn.

Med prisen følger en statuette og en lang række koncerter på danske spillesteder og festivaler året igennem: Slagelse Musikhus, Tønder Festival (Official), Skagen Festival, Folk i Hønsehuset, Sange i Skoven, Richter Roots, Musik over Præstø Fjord, Strib Vinterfestival, SPOT Festival og Maskinhallen har alle takket ja til at præsentere årets prismodtager i 2023.