Musiknavne Festival 2024

Musiknavne Festival 2024

På denne side vil du i den kommende tid kunne se hvilke kunstnere der kommer og spiller til Skagen Festival 2024.

Endelig spilleplan forventes klar, når billetsalget starter  – dato for billetsalg oplyses her på hjemmesiden

SLÅBROCK BAND FEJRER 50-ÅRS JUBILÆUM PÅ SKAGEN FESTIVAL

I januar 1974 mødtes Alex Gullach (guitar), Hans ”Rock-elektrikeren” Pedersen (senere Holtegaard) (trommer) og Kjeld Torbjørn (sang og diverse) og slog de første toner an til et, på det tidspunkt, udefinerbart musikalsk projekt. Hurtigst kom Klaus Sørensen (guitar) og Lars Uggerhøj (sang og diverse) med i det, der fra 20 november 1974 blev kendt som Slåbrock Band. Debutkoncerten fandt sted på det legendariske Vendelbohus i Hjørring.

Det store lokale gennembrud kommer som support/opvarmning for Sebastian & Venner ved en koncert på Vendelbohus. Stilen var parodier på kendte hits og artister. Glansnummeret er en parodi på tidens store lysshows, udført til melodien ”Wild Thing” og med brug af 4 Nefa-cykellygter!!

Resten er historie og i 2024 fejrer vi Slåbrock Bands 50-års jubilæum på ikke blot de nordjyske musikalske brædder, men også dem der er placeret ude i resten af landet.

Ørehængere som ”Banko”, ”Nørhalne”, ”Ski med Polen”, ”To gears Disella”, ”A Er Så Glå Ve Dyjr”, ”Nej læger gu´fri os”, ”Er du fra Tornby” og mange flere, er for længst blevet ”krænkelses-paratheds-klassikere” i hele landet. Alt serveret med et stort smil på læben og en spiddende nordjyske ironi.

Glæd til en forrygende jubilæumskoncert, når Slåbrock Band træder op i stærkeste besætning anno 2024 med:

Kjeld Thorbjørn (sang og lead)
Ole Albrechtsen (guitars og sang)
Torkild Mørch Albrechtsen (guitars og sang)
Michael Andersen (bas)
Mads Dybdal Andersen (trommer)

Slåbrock Band spiller torsdag den 4. juli 2024 kl. 13.45 på Havnescenen.

GRASSOLIN – RÅSVINGENDE FOLKUDGAVE AF GASOLIN TIL SKAGEN

Grassolin lavede et brag af en koncert på Skagen Festival 2023, og siden da er kravet om et genhør i 2024 bare vokset og vokset.

Publikum er faldet for genhøret med alle de elskede Gasolin hits serveret i nye råsvingende Blue Grass ”folk-udgaver”.

Det er forfriskende og i særklasse, og er et koncertvalg, hvor alle synger med, men oftest helt glemmer, at det er Gasolin sange. Syng med det charmerende herrekor, hør den akustiske guitar og vokal, der trænger igennem og en virtuose violin, der leger med Franz Beckerlee’s univers, samt stortrommen der sammen med et svingende vaskebræt og cigarkasse-bassen, sætter dansegulvet i gang.

Grassolin er:
Nikolaj Rysager (Forsanger & guitar)
Søren Korshøj (Violin & kor)
Michael Engman Torp (Bas & kor)
Ronni Øhlers Hauptmann (Vaskebræt, trommer & kor)

Grassolin kan opleves:
torsdag den 4. juli 2024 kl. 21.15 på Havnescenen sammen med Mads Toghøj Band (DK) og norske Rotlaus.
fredag den 5.juli 2024 kl. 22.45 på Torvescenen

BELLAMI & LUNE CARLSEN BRINGER KIM LARSENS SANGSKAT TIL SKAGEN

De originale musikere FRA KIM LARSEN & BELLAMI drager bringer dig på en tidsrejse ud ad “memory lane” med respekt for DNA’et bag sangene i en af Danmarks største musiksucceser nogensinde.

Flere af Larsens ikoniske albums, bl.a. “Midt om natten” og “Forklædt som voksen”, er blandt de bedst sælgende i danmarkshistorien, og derfor består bandets repertoire naturligvis af udvalgte highlights som “Susan himmelblå”, “Papirklip”, “Fru Sauterne”, “Jutlandia”, “De smukke unge mennesker”, “Flyvere i natten”, “Tarzan Mama Mia”, “Gør mig lykkelig” plus en række andre helt uundgåelige evergreens.

Og publikums-reaktionerne er altså ikke til at tage fejl af – nogle gange med ligefrem rørende, tårevædet genhørs-glæde….

Originale Bellami-navne som Fagt, Pold og Ørva borger 100 pct. for, at der ikke er tale om et billigt look-a-like-projekt; tværtimod stiller de ufravigelige krav til, at alt respektfuldt og loyalt lever helt op til sangskriveren og komponisten Larsens intentioner !

BELLAMI har opnået et fint supermatch med en ny forsanger, Jan “Lune” Carlsen. Han er en perfekt Larsen-fortolker og er med sin approach til sangskatten gledet ind i Bellami-teamet som en yderst værdifuld medspiller.

BELLAMI & Lune Carlsen spiller lørdag aften på havnen sammen med blandt andre HUSH.

 

KARL KRISTIAN BRINGER LYDEN AF VESTKYSTEN TIL SKAGEN

Karl Kristian fra Hvide Sande spejler sin musik og tekster i det jordnære.

At Karl Kristians førstesingle fra debutalbummet “Før jeg sover ind” fra 2019 er opkaldt efter musikerens egen hjemstavn, er ingen tilfældighed. Sangen “Hvide Sande” indledes med ordene et skib kommer hjem.., og det er netop, hvad Karl Kristian er. Vendt tilbage til sine rødder. En opvækst i den lille vestjyske fiskerby mellem hav og fjord har formet Karl Kristian som musiker og hjulpet det nye talent til at finde sin plads på den danske musikscene. I sin stil læner han sig tæt op ad lokalsamfundets lune, hvilket også afspejler sig i hans musiske udtryk.

Karl Kristian modtog Autors Hæderspris 2022.

Det er en af de helt store danske priser og et anerkendende skulderklap til den vestjyske historiefortæller, der nu er aktuel med singlen “Hjemløs (igen)”. Sangen er folkelig og tager lytteren med gennem gåturen i barndomsgaderne i Hvide Sande. Autor hylder Karl Kristian’s evne til at skrive jordnære og nærværende historier, der giver associationer til danske storytellers som Allan Olsen, Johnny Madsen og Sebastian.

Det nye album “Superhelt” er skabt i samarbejde med Poul Krebs og topmusikere, der bedst er kendt bag navne som Peter Sommer og Jonah Blacksmith.

MALLEMUK – ET AF LANDETS YPPERSTE FOLKBANDS TIL SKAGEN

Der er lagt op til en smittende og energisk oplevelse, når Mallemuk indtager Skagen Festival.

Mallemuk giver den helt særlige fornemmelse af kølig, nordisk lyd naturligt krydset med opløftende folk-toner og veldrejede danske tekster. En lyd, der kan være melankolsk i sin råhed, opløftende rytmisk og melodisk og klippefast i sin sikre håndtering af musikken, lydbilledet og ægtheden.

I samspillet mellem forsanger Joakim Okkels og Michael Hornhaver, opstår en smittende og munter gnist, der gør dem til vaskeægte darlings for folk-publikum herhjemme.

Musikken leveres live med en rå og intens energi og en forkærlighed for det upolerede og ægte. Mallemuk er også en ægte historie om at krydse et hav. En historie, der tager udspring i bandets tilblivelse i en bjælkehytte i Norge ved Trondhjems fjorde.

Mallemuks nye album “Alle Folk Slider” udkom i vinteren 2023 og trækker inspiration fra livets mange facetter. Det er rørende, genkendelige og anderledes temaer, der har sat sine spor i såvel musikken som i menneskene.

“Der venter en lyrisk og musikalsk oplevelse, som med stor sandsynlighed ender som et af årets fynske højdepunkter” – Simon Staun/Fyens Stiftstidende (“Alle Folk Slider”, 4 stjerner)

FÆTTERS INDTAGER SKAGEN FESTIVAL IFØRT VESTJYSK “POPFOLK”

FÆTTERS (tidl. THE GRANDFÆTTERS) leverer en koncertkonstellation, hvor historier og anekdoter fra og om livet i Vestjylland, rammes ind af “pop-folkede” sange fra drengenes bagkatalog.

GAFFA skrev om bandets seneste udgivelse: “Albumåbner “Bobby”, om spille- og levemanden af samme navn, er et godt blended mix mellem Johnny Madsens excentricitet, Allan Olsens hjemstavnsfortællinger og Coldplays arenatricks. Ikke ulig det musikalske udtryk, Mumford & Sons har skabt sig en stor karriere på”.

Glæd dig til et brag af en koncert med et af de mange “next generation” artister vi, i skøn symbiose med kendte navne, præsenterer på Skagen Festival 2024.

DANSKE HUSH SPILLER SJÆLDENT FESTIVALJOB PÅ SKAGEN FESTIVAL

Siden deres første møde i slutningen af 1990’erne har Dorhte Gerlach og Michael Hartman sammen skabt et unikt og indtagende lydunivers, hvor pop, country og folkemusik smelter sammen og skaber varme og følelsesladede musikalske fortællinger.

Med rødder i den danske sangskrivningstradition og et internationalt perspektiv har Hush formået at skabe et udtryk, der er både tidløst og relevant. Det hele begyndte med deres gennembrudssingle “Sometimes” i 2004, en sang der med sine følsomme tekstlinjer og iørefaldende melodi blev en øjeblikkelig hit i Danmark og resten af Europa. Debutalbummet “A Lifetime” fulgte kort tid efter og cementerede duoens position som en af de mest elskede popgrupper i landet.

Gennem årene har Hush fortsat med at udforske og udvikle deres musikalske univers, hvilket har resulteret i en lang række albums, der hver især har bidraget til at udvide og berige den danske musikscene. Bandets koncerter er kendt for deres intime atmosfære, hvor Gerlachs indlevende vokal og Hartmanns musikalitet skaber en dyb forbindelse med publikum.

Hush står som et stærkt eksempel på, hvordan musik kan rumme både storhed og nærvær, og hvordan to musikere gennem et nært samarbejde kan skabe en lyd, der taler direkte til hjertet. Med en blanding af skønhed og melankoli, dybde og lethed, tager de os med på en rejse gennem følelser og stemninger, der berører både sjæl og sind.

I dag fejrer vi Hush og deres bidrag til den danske musik, og vi ser frem til de næste kapitler i deres musikalske rejse. Med en stærk forbindelse til deres lyttere og en urokkelig dedikation til deres kunst, fortsætter Hush med at begejstre og inspirere generationer af musikelskere.

HUSH kan opleves bakket op af deres forrygende band, der normalt kun spiller festivaljobs hvert 4-5. år. Oplev dem på Skagen Festival lørdag den 6. juli 2024 – vi tør godt love en fantastisk musikalsk oplevelse.

Fabelagtige VÍÍK (N/DK)  – fremtidens folk fra øverste hylde – kan opleves i Skagen

Det norske kraftcentrum Elisabeth Vik har med sit projekt VÍÍK slået sit navn fast som et af de mest besættende og medrivende navne på samtidens nordiske folkemusikscene. Bakket op af et tophold af nordiske musikere har VÍÍKs pan- skandinaviske folk og stærke scenenærvær taget adskillige festivaler med storm og bragt folkemusikkens urgamle rødder ud til helt nye lyttere.

VÍÍK er et af de mest spændende nyere navne på folkscenen, hvilket deres nomineringer til Årets Koncertoplevelse (2023), Årets Rootstrack (2023), Årets Rootsnavn (2023), Årets Kunstner og Årets Live Artist ved DMA Roots også er et klokkeklart bevis på.

Kærligheden til musikkens rødder forenes med en smittende kærlighed til nye horisonter og eventyr, og hermed formår VÍÍK at bygge bro mellem fortid og nutid, men også mellem forskellige nordiske traditioner, der flyder sammen i et nærværende og organisk sammenspil hos de forrygende musikere, som VÍÍK altid formår at samle omkring sig. Alt museumsstøvet blæses væk, og folkemusikkens smukke, rå og dragende fortællinger træder frem i øjenhøjde med et moderne publikum, når VÍÍK indtager scenen. Bakket op af traditionelle folkemusikalske instrumenter som violin og cittern kan VÍÍK male stemningsfulde og mystiske landskaber, der træder frem af tågen, men hun kan også tage musikken ud i legende og næsten jazzede passager eller skrige den nordiske folkemusiks ofte blodige sagn ud med en vulkansk power, der kan føles som at være til heavy metal-koncert i Middelalderen.

VÍÍK spiller lørdag den 6. juli 2024 på Havnescenen.

Se VÍÍK optræde live her:

Roskilde Festival:
https://youtu.be/VpTAHu5N-fc?feature=shared

Hotel Cecil – København :
https://youtu.be/kL5yjJQEL0w?feature=shared

 

Irske Tupelo bliver populært gensyn på Skagen Festival

Tupelo er et af de bands, der har stået øverst på ønskelisten hos vores publikum. Derfor er vi også glade for at kunne byde irske Tupelo tilbage på Skagen Festival.

Tupelo er irsk med irsk på og består af James Cramer og Kevin Duffy – fra Dublin. De er inspireret af Van Morrisons ” Tupelo Honey”, der indeholder en række forskellige musikalske baggrunde og stilarter.

Med tre albums bag sig med original musik skrevet udelukkende af bandets sanger, James Cramer, har Tupelo spillet udsolgte turneer i Danmark og Holland, spillet festivaler og shows i Danmark, Irland, Storbritannien, Frankrig, Belgien, Norge, Rusland og irske festivaler i USA.

Tupelos publikum er kendte for at give den fuld gas ved koncerterne, hvor bandet virkeligt formår at få publikum engageret i deres optræden.

Tupelo kan opleves ved to koncerter til Skagen Festival 2024.

 

FOLKELIG AFSLUTNING PÅ SKAGEN FESTIVAL

Der er lagt op til en folkelig afslutning på Skagen Festival 2024, når en af landets mest folkekære artister – har taler vi om en levende legende – Birthe Kjær træder op med det ni mand store Feel Good Band i ryggen.

Med en uimodståelig charme og smittende glæde indtager Birthe & Feel Good band scene efter scene landet over, og efterlader altid publikum i et inferno af “syng med”, gummibåde og klapsalver – holdet er nok det tætteste man i dagens Danmark kommer på et ægte kultorkester.

Repertoiret spænder helt fra starten i 1968 af Birthe Kjærs karriere med sange som “Arrivederci Franz”, ”Pas på den knaldrøde gummibåd”, ”Sommer og sol”, og ”Tennessee Waltz” – alle sange som publikum kan synge med på. Og selvfølgelig maler de Byen rød. Sammen med de dygtige korpiger bliver der også sunget forskellige medley`er sammensat af danske såvel som udenlandske grandprix sange.

Birthe Kjær & Feel Good Band optræder på Skagen Festival søndag den 7. juli 2024, hvor Havnescenen kommer til at danne rammerne om afslutningen på festival 2024.

BROPHY’S LAW SÆTTER KURSEN IMOD TOPPEN AF DANMARK

Brophy’s Law er et af de bands, der rammer den helt specielle stemning, der er i Skagen under festivalen og dermed rammer de også vores DNA. Hele tiden på vej i deres søgen efter nye musikalske veje, med en stor veneration for og kærlighed til folkmusikken.

Brophy´s Law står højt på ønskelisten hos vores publikum og derfor er vi også glade for at kunne præsentere dem ved to koncerter – torsdag den 4. og fredag den 5. juli 2024.

Brophy´s Law er lige nu aktuelle med “Stand together”:
https://youtu.be/3V3HIK_nzgM?feature=shared

Hvem husker ikke denne fantastiske aften på festivalen:
https://youtu.be/UcSbf1-y2qk?feature=shared

ALBUM AKTUELLE KASPER BUCH INDTAGER HAVNESCENEN I 2024

Kasper Buch & Band var en af de artister, der overraskede positivt ved Skagen Festival 2023, og det er også derfor, vi er glade for at kunne byde ham velkommen tilbage i 2024 – ovenikøbet med et nyt album i bagagen. Albummet udkommer til foråret.

Kasper Buch står bag hele seks singleudgivelser, et fuldlængde album, samt single udgivelsen ’Point This Ship’, som gik i rotation på den landsdækkende radiokanal DR P4 Play på Danmarks Radio. Kasper Buch har af flere omgange indtaget førstepladsen på diverse playlister på mange af landets radiostationer.

Lyt på og se mere her:

https://kasperbuchmusic.dk/#musik

LYDEN AF NYE NORGE – ROTLAUS – INDTAGER SKAGEN FESTIVAL

Havnescenen torsdag den 4. juli 2024.

Rotlaus er på få år blevet et af Norges største livebands. Genremæssigt befinder de sig i det spændende spændingsfelt mellem folk, rock, pop og country – en genre de selv kalder ”bygderock”.

Rotlaus er flere gange blevet nomineret til de norske GRAMMY priser – ” Spellemannsprisen” – og har modtaget flere end 40 guld- og platinplader – og har for længst passeret 300 mio. streams.

Vi er stolte over at kunne præsentere Rotlaus for første gang nogensinde på Skagen Festival – og kan godt love ikke blot vores norske gæster – men ALLE vores gæster en fantastisk koncert. 

Rotlaus er:
  Bjørn Marius Øyehaug, Vokal & Gitar
  Simen M. Rebbestad, Gitar & Vokal
  Anders Maristuen, Bass & Vokal
  Simen Bjørdal, Trommer

Se og hør mere til Rotlaus her:
https://youtu.be/6inKBOt3q7Y?feature=shared
https://youtu.be/nuZV5G4Yji0?feature=shared

TOM DONOVAN TAGER TUREN TIL SKAGEN FESTIVAL

Tom Donovan kan opleves flere gange på festivalen.

Det bliver et kært genhør, når Tom Donovan indtager scenerne til Skagen Festival 2024. Den irske troubadour og entertainer er formentlig den sanger, der har den største samling af irske ballader på sit repertoire.

 Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor. Tom Donovan bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring.

Han startede ud i hjembyen, Dublin, og har siden optrådt over hele Europa med sit kæmpe repertoire af nye og traditionelle irske folkesange, der er udgivet på en lang række plader.

 

SØREN HUSS & BAND TIL SKAGEN MED NYT ALBUM I 2024

Søren Huus & Band kan opleves i SKF Hallen, fredag den 5. juli 2024 – hvor man også kan opleve Peter Sommer & Alene Med Palle i Verden. Der er med andre ord lagt op til et brag af en hel aften med to af landets bedste sangskrivere på Skagen Festival 2024.

Søren Huus er en af sin generations absolut største sangskrivere, og det tog kun et døgn inden, at hans længe ventede turne i efteråret 2023, var udsolgt.

I foråret 2024 udkommer et nyt album fra den fynske sangskriver, hvilket er første album siden 2019, hvor han udgav det stærkt roste album ” Sort og hvid til evig tid”. I 2020 udkom livealbummet ” En helt almindelig koncert”, hvor hans sangskat og sublime stemme, blev akkompagneret af Copenhagen Phil og indspillet til DRs gamle koncertsal i det gamle Radiohus på Rosenørns Alle i København.

Søren Huus er – udover sin fantastiske solokarriere – også kendt fra som forsanger i rockbandet Saybia, der i 2022 kunne vejret 20 års jubilæum med deres succesfulde debutalbum ” The Second You Sleep”.

ALAN TAYLOR & FRIENDS (UK) INDTAGER SKAGEN FESTIVAL 2024

Glæd dig til at møde Alan Taylor, Joe Topping og Joe Wright ved to koncerter på Skagen Festival 2024.

Alan Taylor (UK) er en af artister, der igen og igen har stået på ønskelisten hos vores stampublikum. Ikke mindst på grund af hans uforlignelige ”It´s Good To See You”, der er blevet Skagen Festivalens varemærke.

Taylor begyndte allerede som teenager at optræde i de lokale folk-klubber i hjembyen Brighton. I 1970 optrådte han med Fairport Convention. I 1980 grundlagde Taylor sit eget label, som udgav seks albums, bl.a. The Alex Campbell Tribute Concert (1997), en optagelse af Skagen Festivals mindekoncert for Alex Campbell.

Alan Taylor modtog i 1997 Folkemusikprisen på Skagen Festivalen.

PETER SOMMER: ”Peter Alene Med Palle I Verden” til Skagen

Peter Sommer og Palle Hjort spiller fredag aften i SKF Hallen.

Det er med en vis stolthed, at vi kan præsentere en af landets ypperste sangskrivere, Peter Sommer, på Skagen Festival 2024.

Med efterårets roste og udsolgte koncerter ”Peter Alene Med Palle I Verden” i bagagen, hvor Peter Sommer og Palle Hjort leverede et spektakulært show, bevæbnede med et arsenal af nye gamle sange, som de to har klædt af til skindet og dernæst klædt på til lejligheden, er der lagt op til en oplevelse i særklasse.  Det er den helt unikke koncert, der kan opleves på Skagen Festival.

IRSKE DROPS OF GREEN KLAR TIL SKAGEN FESTIVAL 2024

Vi glæder os til at byde indenfor til Drops of Green på Skagen Festival 2024 – til ikke færre end to koncerter.

De har været et af de mest ønskede bands på Skagen Festival, og derfor er vi også stolte over kunne præsentere uforlignelige, irske DROPS OF GREEN i 2024.

Med de musikalske rødder solidt plantet i Laois, Kilkenny og Waterford, har bandet siden starten i 2015, været eksponenter for den uforfalskede og elskede irske musiktradition. Og har taget den et niveau op. Velspillende som bare pokker og med en stensikker garanti for, at publikum forlader koncerterne med en kæmpe musikalsk oplevelse.

TØRFISK ER INDBEGREBET AF JYSK HUMOR OG SÅ ELSKER DE SKAGEN

Vi gentager derfor succesen. TØRFISK giver koncert på Havnescenen, fredag den 5. juli 2024 – lige før SHU-BI-DUA 2.0.

Kærligheden er gensidig mellem TØRFISK og Skagen Festivalens gæster. De så vi i 2023, hvor de væltede havnen i en grad, at vi en overgang var nervøse for, om teltet ville blive stående. Men det gjorde det og en totalt udsolgt Havnescene dannede i to timer rammerne om en fantastisk oplevelse for elskere af tør vestjysk humor blandet med folkemusik-sange. Publikum sang så højt, at bandet næsten ikke kunne høre sig selv på scenen.

SHU-BI-DUA 2.0 KLAR TIL SYNG-MED-FEST PÅ SKAGEN FESTIVAL 2024

SHU-BI-DUA 2.0 lukker og slukker fredagens aftenprogram, den 5. juli 2024, på Havnescenen.

Det er 50 års siden, Michael Hardinger og Michael Bundesen, startede et af dansk pop/rocks mest sælgende navne nogensinde: SHU-BI-DUA.

Glæd jer til en aften, hvor der kan synges med på “Hvalen Hvalborg”, “Fed Rock”, “Danmark”, “Sexchikane”, “McArine” og alle de store hits fra SHU-BI-DUA.

SHU-BI-DUA 2.0 består af de tidligere originale medlemmer Michael Hardinger, Kim Daugaard samt Jørgen Thorup. Med sig på scenen har de guitar-geniet B-Joe, Flemming Olsen på trommer og ikke mindst Kim Daugaards søn, Kasper, som tidligere har spillet med Lukas Graham, og som nu har valgt at hellige sig SHU-BI-DUA 2.0.

 

THE DUBLIN LEGENDS – TIL LEGENDARISK AFTEN PÅ SKAGEN FESTIVAL

THE DUBLIN LEGENDS spiller ved en helt specielt irsk/engelsk aften, lørdag den 6. juli 2024 i SKF Hallen.

Sean Cannon, Gerry O’Connor, Paul Watchorn og Shay Kavanagh er alle legender på de irske folkemusik scene. Sean og Eamonn var medlemmer af The Dubliners i tæt på 30 år, mens Gerry var med på deres 50 års jubilæumsturne.

THE DUBLIN LEGENDS optræder med respekt for den fantastiske musikalske arv, der blev startet af Ronnie Drew, Luke Kelly, Ciaran Bourke, Barney McKenna og John Sheahan tilbage i 1962.

THE DUBLIN LEGENDS ser frem til endnu en gang at gæste Skagen Festival og optræde med alle deres klassikere: Whisky in The Jar, Dirty Old Town, The Wild Rover, Seven Drunken Nights, The Rare Auld Times, Finnegan’s Wake, Molly Malone, The Monto, Hand Me Down Me Bible, The Irish Rover, Black Velvet Band og mange, mange flere.

LARS LILHOLT BAND – ”De Lyse Nætters Orkester”

SKF Hallen, torsdag den 4. juli 2024

LARS LILHOLT BAND – også kaldet ”De Lyse Nætters Orkester” – er en institution på den danske live-scene. Siden 1983 har Lars Lilholt turneret med sit eget band i det ganske land. Hvem kan ikke synge med på klassikere som ”Kald det kærlighed”, ”Hvidsten Kro”, ”Onkel Christian”, ”Ofelia” og mange, mange flere?

Lars Lilholt Band er aldrig stivnet i ”sådan plejer vi at gøre”. Hver eneste af de mange tusinde koncerter har været forskellige. Både kapelmesteren og bandet har formået at holde sig på toppen. Over 2,5 millioner solgte albums gennem tiden, vidner om bandets popularitet.

Når Lars Lilholt træder op på Skagen Festivalens store scene i 2024, er det 25 år siden, han modtog ”Den Danske Folkemusikpris”, der hvert år uddeles på festivalen.

Bandets nuværende besætning består af Lars Lilholt, Gert Vincent, Anders Bækgaard, Kristian Fogh, Eddi Jarl, Mads Kjøller Henningsen, Lærke Lilholt og Malene Mailand.