Skagen Kirke

17. mar 2019
Skagen Kirke • Ved Kirken 2 • 9990 Skagen
 
Program 2022

Fredag den 1. juli kl. 14.00. Entré: 50,00 kr.

Skagen Festivalen og Skagen Kirke inviterer i år til en koncert med den unge norske sanglærke, Ingrid Halle med band. Med sin klare, lyse og personlige stemme tager hun os med på en rejse i de nære oplevelser og følelser. En koncert hvor eksistentielle tanker får plads i kirkens smukke rum.

 

Ingrid Halle er en norsk sangskriver og artist, som i 2018 flyttede tilbage til Norge efter 10 år i Danmark. Hun er uddannet sanger fra «Det jyske musikkonservatorium» i Aalborg, og udgav i 2016 sit debutalbum «Minnene», med internationale musikere.  Lige nu er hun aktuel med sin seneste udgivelse ”Tåketanker”, som i musik er inspireret af Jazz, Pop og Folk. ”Tåketanker” er et budskab om at finde vej mod lyset. Ingrid er ved siden af sin sang karriere organist og korleder.
Ingrid er en af den slags artister man tror på. Med sin klare, lyse og personlige stemme tager hun os med ind i sin egen verden.  Hun skriver om og formidler de nære oplevelser og følelser. Musikken befinder sig et sted i genkendelighedens sfære, dog er den frisk, ny og udefinerbar. 

Sammen med sine dygtige musikere, der er med til at løfte og fuldstændiggøre musikken, bliver der skabt et lækkert lydbillede og intim stemning, hvor der også er plads til eftertanke.  

En koncert med stærke tekster om nærvær, håb, tryghed og kærlighed skrevet og fremført af Norske Ingrid Halle i selskab med 3 musikere. Ingrid Halles musik er dybt forankret i hendes skandinaviske arv, og hendes personlige nærmest intime lyrik fortæller om det dybe nærvær, -om en lidt desperat søgen efter relationer og tryghed. Teksterne tilnærmer sig både håb om den lykkelige evigtvarende kærlighed, frustrationer forbundet med hjælpeløshed, forvirring og angst og længslen efter at være til stede og i kontakt med sig selv og at kunne finde sin vej mod lyset.

Med sin klare, lyse og personlige stemme tager hun os med på en rejse i de nære oplevelser og følelser. En koncert hvor eksistentielle tanker får plads i kirkens smukke rum.

Medvirkende:  

Ingrid Halle: Vokal
André Kassen: Saxofoner
Carsten Kær Nielsen: Piano
Matias Fischer- Mogensen: Trommer 

 

 

ENTRÉ : 50 kr. 

Billet kan købes i forsalg på festivalens billetkontor i åbningstiden: Alle lørdage i juni fra kl. 10-13 samt hele festivalugen fra kl. 10-18.30. Billet kan også forhåndsreserveres via mail: billetkontor@skagenfestival.dk 
Evt. resterende billetter sælges ved indgangen på dagen.


Back to Top ↑

 
     
     

Mediepartner og hovedsponsor:                           Hovedsponsorer: