Signe Svendsen med band - Danmark

20. feb 2020

Signe og Supertrioen.

Ved hyldestkoncerten for Hausgaard på Tønder Festival 2019 underholdt Signe Svendsen forrygende med sine oplevelser som ”hende den kedelige, der står lidt til højre for Niels Hausgaard”. Samt beundrede ham for holdningen: ”Vi skal huske at kigge op, få øje på de mennesker der opholder sig i den blinde vinkel; dem er vi andre, som har en mikrofon, forpligtet til at fortælle om”.

I foråret har Signe Svendsen turneret med Palle Hjorth og Lars Skjærbæk. ”Det her er et ægte ønskescenarie. Når jeg spiller mine sange i den her trio-version, kan alt vitterligt ske. Vi kan gå fra blåt til storladent, fra fint til voldsomt. 
Der er plads til at fortælle historierne og plads til at folk kan få lov til at flyde væk fra hverdagen på et trip af ord og toner - jeg elsker det virkelig”. Sammen har de indspillet EP’en Genbesøgt, der udkom i august 2021.

I 2020 udgav Signe Svendsen sit 4. studiealbum, Det Forlyder.

Ivan Rod, Gaffa: ”Allerede fra åbnings- og titelnummeret står det klart, at der har indsneget sig en mere personlig og poetisk sprogtone … Især numre som Det forlyder, Frosten slipper og Lys ud, Lys ind er raffinerede og nuancerede. Tekstuelt takket være Signe Svendsen, men hvad lyd angår... produceren Lars Skjærbæk...”

 

Signe Svendsen: Sang og guitar
Palle Hjorth: Keyboards
?Andreas Kaehne
Marie Vilsbøll


Søndag 11.45, Havnescenen


Back to Top ↑

 
     
     

Mediepartner og hovedsponsor:                           Hovedsponsorer: