Rikke Thomsen - Danmark

27. mar 2022

Mojn når vi komme, Mojn når vi gæ.

Rikke Thomsen er en ung sangskriver, sanger og guitarist færdiguddannet på konservatoriet i Aalborg 2019. I karrierens start skrev hun sine sange på engelsk – og udsendt et par engelsksprogede singler under navnet R. Noor.

I 2019 udsendte hun EP’en Omve’n Hjemve under navnet Rikke Thomsen. Som titlen antyder, er der tale om seks sange å synnejysk. Sange man nok skal være indfødt Sønderjyde for virkelig at forstå – men som alligevel giver en masse; hun er en fremragende historiefortæller og fortryllende formidler af stemninger. 

Sidste år var Rikke Thomsen nomineret til GAFFA Prisen Årets Nye Danske Navn. Planerne for 2022 byder på en månedlang turne til 33 spillesteder med det nye fuldlængde album Opland under armen. 

2019 modtog Rikke Thomsen Modersmål-Prisen for sine sange på sønderjysk. I den forbindelse skrev hun på sin facebookside: “Tusind tak til Statsminister Mette Frederiksen for invitationen og for den magiske aften i går på Det Kongelige Teater. Det var stort, smukt og en flot markering af 100-året for Genforeningen mellem Sønderjylland og Danmark - og det er mig en ydmyg og særlig ære, at måtte repræsentere Sønderjylland på sådan en fin aften, hvor Hendes Majestæt Dronningen også var tilstede.


Rikke Thomsen: Sang, guitar og sangskrivning.

 

Lørdag 19.30, SKF


Back to Top ↑

 
     
     

Mediepartner og hovedsponsor:                           Hovedsponsorer: