Nyhedsbrev - juni 2021

17. jun 2021
Nyhedsbrev juni 2021

Det er med det tungeste festivalhjerte vi nu står her igen, viste ikke at man kunne savne noget SÅ meget.
Vi havde inderligt håbet, at vi ikke igen måtte aflyse den ældste folkemusik festival. Den plan politikkerne lancerede den 4. maj slog benene helt væk under os. Vi kæmpede for det, troede på det, og de seneste uger mest af alt håbede på det. Det er trist og frustrerende, at vi var så tæt på, men alligevel tabte kapløbet med tiden og restriktionerne.
To festivaler i streg er aflyst. Det gør noget ved os, og det er meget trist lige nu, ikke mindst for vores 650 festival frivillige, der brænder for at afvikle vores elskede festival.

Opbakningen fra jer, vores fantastiske gæster, er lige nu vigtigere en nogensinde. Og vi håber af hele vores festivalhjerte at I har lyst til at være med igen, for nu sætter vi sejl mod 2022 – og håber på medvind i sejlene hele vejen frem til juni 2022. Vi glæder os til at se jer til en dimension af en 50-års jubilæumsfest med to års forsinkelse. Datoerne er den 30. juni til 3. juli

Forventningerne er store og ih hvor vi glæder os til et brag af et comeback, når vi skal fejre Skagen Festival 50 år.

Til sidst vil vi gerne sige tusind tak for al jeres støtte og opbakning til Skagen Festival, det betyder virkelig meget for os at vide, at i er der.

It’s Good to see You
Skagen Festival


Back to Top ↑

 
     
     

Mediepartner og hovedsponsor:                           Hovedsponsorer: