Folkeklubben - Danmark

16. feb 2020

Hvem er vi og hvor skal vi hen?

Forsanger Kjartan Arngrim står for den sproglige opfindsomhed, guitarist Rasmus Dall giver musikken country-touch, mens Rasmus Jusjong på keyboard og percussion tilføjer popelementer.

Sidst i 2018 udkom Folkeklubbens 4. album, Sort Tulipan til gode anmeldelser. I 2020 kom deres 5. album Børn Af Den Tabte Tid.
Den nye plade behandler tiden som faktor – og om at vide, at hvis du virkelig se frem, må du se dig tilbage.

“Når vi kigger på vores opvækst i 80’erne på billeder eller ser klip fra datidens tv virker det som et fjernt og ukendt Truman-show: det er godt lavet, men det har intet med i dag at gøre. Og dog: Vi er børn af den tabte tid - skrevet på dén erfaring, at verden som du kender den, før du ved af det, er væk og borte for altid. Som dé skibe der forliser uden at efterlade andre spor end falmede billeder.”
Klar til at spille for hvem og hvor det er muligt, tager bandet atter på landevejen i 2022. For netop det er Folkeklubbens DNA, og
således synes titelsangens afslutningsreplik uforvarende at gælde og slå med dobbelt kraft: ”Det er en ny tid. Og vi står i grunden lige der, hvor vi altid gerne har villet være”.

Folkeklubben har over de sidste 11 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. Nu spiller de også på de store festivalers hovedscener, Voxhall, Vega osv.

Kjartan Arngrim: Sang og guitar
Rasmus Dall: Guitar og sang
Rasmus Jusjong: Beats, keyboard og sang
 

Fredag 21.30, SKF


Back to Top ↑

 
     
     

Mediepartner og hovedsponsor:                           Hovedsponsorer: