Dorthe Gerlach med band - Danmark

25. mar 2022

Nordjysk sangerinde – nu med danske tekster.

Dorthe Gerlach har besøgt festivalen 2 gange tidligere, som sangerinde i Hush. Efter 10 fremgangsrige år i Hush kom der ”nye boller på suppen”: Dorthe Gerlach fra Sterup ved Brønderslev omskrev personlige notater til sangtekster. Det førte i 2015 til soloalbummet Natlys som Hush- og privatpartner Michael Hartmann producerede - og året efter præsenterede på festivalen.

Dorthe Gerlach: ”Jeg har altid skrevet på engelsk til Hush, men fordi jeg begyndte at skrive om helt konkrete ting i og fra mit eget liv og henvendt til mig selv uden en plade for øje, var det naturligt at skrive på dansk.” 

Gaffa april 2015: “Dorthe Gerlachs vokal var klokkeklar, så både teksterne og den flotte stemme trængte igennem. I bedste singer-songwriterstil blev sangene præsenteret med vittige kommentarer og medfølgende refleksioner. Sangene, som de elegant blev leveret til koncerten, har den uheldige konsekvens, at man frem over kommer til at lytte til Natlys-albummet blot for at blive mindet om de virkelig levende og fyldige live-udgaver af Dorthe Gerlachs personlige sange.”

 

Dorthe Gerlach: Sang og sangskrivning.
Bandmedlemmer: Endnu ikke oplyst

 

Fredag kl. 19.30, Skagen Kultur- og Fritidscenter


Back to Top ↑

 
     
     

Mediepartner og hovedsponsor:                           Hovedsponsorer: