Allan Taylor - England

27. mar 2022

It's Good to See You…again

Allan Taylor modtog Folkemusikprisen i 1997. Han er singer-songwriter og styrer for 7. gang den hurtigt udsolgte Songwriters Circle på Kappelborg. I år i selskab med den transatlantiske duo, Cathryn Craig & Brian Willoughby, samt Andy Irvine fra Irland - et møde med musikere der alle har spillet sammen med et imponerende antal kollegaer på begge sider af Atlanterhavet.

Allan Taylor er blandt de få 60’er-troubadourer, der stadig turnerer. Han forlod 60’ernes Londonscene for at spille i de legendariske Greenwich Village-klubber i New York. I 70’erne returnerede han til Europa.

The Oxford Book of Traditional Verse: "..een af de mest kompetente og følsomme nulevende sangskrivere, der kan behandle komplekse emner i ord og melodi… han vil sandsynligvis blive sin generations vigtigste sangskriver.”

Halvtreds år på landevejen er ikke nok for Allan Taylor. I sidste halvdel af 2010’erne har han samarbejdet med den unge danske sanger, sangskriver og guitarist: Jacob Dinesen.
Dette mentorjob er fuldført: Jacob Dinesen er nu landskendt og spiller på 6. år udsolgte koncerter på de store spillesteder.

Allan Taylor: Sang, guitar og sangskrivning.

 

Songwriters Circle, Fredag 19.30, Kappelborg

 

 


Back to Top ↑

 
     
     

Mediepartner og hovedsponsor:                           Hovedsponsorer: