Allan Olsen solo - Danmark

27. mar 2016

Jøw sangskriver.

Allan Olsen spiller på festivalen for 10. gang siden 1985. Han er, om nogen, en selvskreven deltager og værdig afslutter af lørdagens skandinaviske sangskriveraften. 

I 2021 spillede Allan Olsen en solo-koncert i gården ved Kappelborg. Koncerten startede ikke til tiden. Forklaringen kom senere: Christian Eriksen faldt om i Parken. Det blev alligevel en god aften i Skagen: Allan Olsen kan gribe situationen og bygge en koncert op på den. 

Sidste år bød også på en 40 års jubilæumsturne: “Efter en vel overstået jubilæums-tour rundt i de store koncertsale i landets større byer er turen kommet til at (gen)besøge alt det, der også er Danmark; fra den gamle Støberihal i Hillerød til det nederlandske renæssance-gods, Gaardbogaard, øverst i Vendsyssel.”

Uddrag af Morten Ebert Larsens Gaffa-anmeldelse fra nov. 2015: “Atlas har været udsolgt længe. 300 publikummer har løst entré til det, som ender med at blive en stor koncert-oplevelse. Allan Olsen udgav sit første studiealbum for 26 år siden, så det er en mand, som ved, hvad han har med at gøre, der byder på en rejse rundt i et decideret respektindgydende repertoire.
Der trakteres med oplæsning fra den netop udkomne selvbiografi: Tilfældigt Strejfet.”

Siden da har Allan Olsen skrevet en bog med fokus på karrieren som sangskriver og sanger: Laksetrappen.

Allan Olsen: Sang, guitar og sangskrivning

 

Lørdag 22.30, Skagen Kultur- og Fritidscenter


Back to Top ↑

 
     
     

Mediepartner og hovedsponsor:                           Hovedsponsorer: