WHO KILLED BAMBI + Steffen Brandt - Danmark

26. jan 2017
Popsange med strygerbacking

WHO KILLED BAMBI er et strygerensemble der siden 2009 har bearbejdet og fortolket musik af en stribe danske og nordiske sangskrivere. Musikken bliver arrangeret for strygerensemble og fremført sammen med sangskriveren.

I 2016 mødtes gruppens arrangør Mette Dahl Kristensen med TV-2-legenden Steffen Brandt i et samarbejde om en koncert på SPOT Festival. Her plukkede de en stribe sange ud fra Brandts enorme sangskat. De valgte sange udgør en fortælling om livets forskellige faser - håbet, drømmen, virkeligheden. Koncerten udløste stående applaus.
Aarhus Stiftstidende kvitterede med fem stjerner: "Med sange fra et halvt liv (den ældste fra 1983, den nyeste fra sidste års TV-2 album) var Steffen Brandt og Bambi-ensemblet de store fisk i noget nær bedste sendetid.”

Gaffa april 2016: Steffen Brandt og WHO KILLED BAMBI, Spot Festival, Musikhuset Aarhus:
”Storladen hverdagspoesi. Den intime stemning indtraf hurtigt med lunefulde anekdoter mellem sangene. Stjernen over Bjerringbro: Historien om Marilyn Monroe i en dansk provinsby med en håndfuld smede blev forvandlet til et filmisk og bedrøvet stykke musik. Arrangementerne gav solid grobund for sangteksterne, der spirede frem mellem de piblende og svulmende strygere.

Mest vellykket var sange som Bag Duggede Ruder, hvor der foregik en fin vekslen mellem strygerne og Brandt, der hver især fik lov at vise deres styrker.”

Koncerten fra SPOT Festival bliver nu gentaget på Skagen Festival, suppleret med premiere på nye arrangementer.

 

Steffen Brandt: Sang og sangskrivning.
Louise Drengsgaard Jørgensen: Violin
Anna Jalving: Violin
Louise Gorm: Violin
Mette Dahl Kristensen: Bratsch og strygerarrangementer
Benedikte Borum Poulsen: Cello
Frederik Sakham Lomborg: Kontrabas

 

Lørdag aften, SKF


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:  
                    

Hovedsponsorer: