Tina Dickow - Danmark

31. jan 2018

Nu kommer hun igen!

Tina Dickows tidligere besøg på Skagenfestival i 2009 og 2013 står stadig stærkt i erindringen. Stærke, smukke sange og et sikkert greb om det store publikum i Skagenhallen med den flotte lyd - imponerende at opleve styrken i det lille menneske på den store scene.

Tina Dickows professionelle karriere startede før 2000 og bød på en del problemer med pladeselskaber. Derfor etablerede hun sit eget selskab, hvor hun var alt fra direktør til chef i pakkerummet: Finest Grammophone har udgivet alle hendes 10 album.

Tina Dickow har markeret sig som en af landets bedste og mest personlige sangskrivere med en sjælden evne til at ramme rent og dybt hos både medier og publikum. Tina Dickow gør tingene på sin egen måde og med imponerende energi.

I 2006 vandt Tina Dickow P3-prisen: "Det kræver mod, selvtillid og talent at vise sig selv og sine sange frem - uden noget gøgl at gemme sig bag...modet til at skrælle alt overflødigt blændværk fra, selvtillid nok til at tro på sangens styrke og ydermere et unikt talent for at skrive sange, der sætter små smittesporer i kroppen og for hver lytning breder sig og bider sig fast."

Tina Dickows prishøst siden 2004 er imponerende: Diverse medier samt kongehuset har tildelt 12 priser for hendes bidrag til den musikalske scene som komponist, sangskriver og sangerinde.

 

Tina Dickow:    Sang og guitar

 

Lørdag aften, SKF


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:                                                  Hovedsponsorer: