The Quiggs + Ian McCalman - Skotland, Danmark

11. mar 2018
2 underfundige sangere og en surrealistisk konferencier

The Quiggs er en skotsk/dansk duo, der består af ægteparret Pernille og Stephen Quigg.

Stephen Quigg er en veletableret folkesanger og var medlem af The McCalmans fra 2001. I den periode besøgte han med McCalmans Skagen Festival 4 gange. Stephen holdt forbindelsen til Danmark og optræder nu sammen med sin danske hustru, Pernille Quigg, som også er folkesanger og sangskriver.

Det er lykkedes at lokke Ian McCalman med til endnu en festival i Skagen. Efter The McCalmans afskedsturne i 2010 lovede han at lade være med at synge; det løfte holder han.

I stedet vil han kommentere på sin helt egen facon: "I couldn't bloody sing any more" men ”His reluctant, surreal humour is alive and well (as is his liver since 2010).”

The Quiggs turnerer i Skotland, Danmark, Tyskland og Holland. Koncerterne veksler mellem fælles- og solonumre samt anekdoter; med fokus på enkel og udtryksfuld folkesang, musik med smukke harmonier samt sange der involverer publikum.

The Quiggs udgav i 2015 CD'en River of Time.

I 2017 udkom deres 2. CD, Seeds I didn't Sow, som Ian McCalman producerede i sit eget studie. Folkradio.uk skrev: “Uden tvivl et de bedste folk albums udgivet dette år”.

 

Pernille Quigg: Sang og guitar
Stephen Quigg: Sang, guitar og banjo
Ian McCalman: Anekdoter og introduktioner

 

Fredag 12.00, Lunchtime Music, Kappelborg


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:  
                    

Hovedsponsorer: