TAK FOR I ÅR!

04. jul 2017
Kære venner. Festivalgæster, musikere og frivillige. 

Fire fantastiske dage er nu kommet til en ende. 83 koncerter på 7 festivalscener – leveret af 48 bands fra 13 nationer – blev det til. Sikke en festival !

Tak kære kunstnere, bands og festivalgæster fordi I var med til at udfylde de rammer, som vi havde klar til jer i torsdags.

Vi har nydt musikken, sunget og danset med. Der har været dejlige gensyn på kryds og tværs og nye venskaber er opstået. "Der er en 'Sjæl' i Skagen" – skrev Drachmann tilbage i 1904.
Og det gælder i den... grad også her i 2017. Musik kan bare noget helt særligt ! Bevæge, underholde – og som flere af jer har skrevet på vores FB-side de sidste dage: gøre 'glad i låget'.
Vi er i den grad glade !

Kære gæster, musikere & crew, lyd-&lysfolk, konferenciers – og ikke mindst Danmarks bedste festivalfrivillige – TUSIND TAK for i år.
Det har været aldeles fremragende. Tak for sangen, for jeres dejlige humør, store indsats foran og bagved scenen - og ikke mindst kærlighed til musikken.

Kom godt hjem og på gensyn 5. – 8. juli 2018

IT'S GOOD TO SEE YOU  heart

PS - Til sidst skal lyde en stilfærdig tak til meteorologerne for at tage så grueligt fejl af vejret  😉 #solenskinneraltidiskagen

Se masser af glade billeder, videoer og kommentarer på Facebook


Back to Top ↑

      

Mediepartner og hovedsponsor:                                                                              Hovedsponsorer: