Souvenirs – Danmark

11. mar 2018

Forynget og udvidet

Souvenirs har været på turné i 25 år, så der er opstået en trang til at forynge bandet lidt. I år kommer en fem-mands-energibombe for fuld skrue. Souvenirs har formået at holde sig fri af kreativt dødvande ved hele tiden af forny sig og relancere sit udtryk i anderledes og ofte utraditionelle sammenhænge.

Holbæk Amts Venstreblad: "Lige så inciterende og charmerende Sofie Bonde sang, lige så vel spillede Nils Torp sin guitar...Behageligt, lyst, dybt og inviterende drejede Sofie Bonde sin sang rundt imellem tilskuerne. Aede dem musikalsk på kinderne og fik dem til at klaske sig på lårene af grin."

Souvenirs spiller deres ørehængere som f.eks. “I et Sommerhus”, “Jeg troed’ du var hos Mikael” , “Jeg hader Susanne” og ”Hannibal & Jerry”, samt andre festlige sange fra deres til dato 10 albums. 

Det nyeste, Tangopartner, udkom i 2016. Berlingske skriver: ”Den naivistiske popduo... har allieret sig med forfatteren Lone Hørslev... samspillet med Hørslevs pen virker frugtbart. Teksterne rummer det stilfærdige lune og de sørgmodige undertoner, som også præger forfatterens romaner”.

 

Sofie Bonde: Sang og underfundigheder
Nils Torp: Guitar
Gitte K: Trommer
Lærke Kobberup: Bas
Karl Bonde Torp: Tangenter


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:                                                  Hovedsponsorer: