Søren Huss - Danmark

01. mar 2020

Sort Og Hvid Til Evig Tid

I 2002 bragede Søren Huss og bandet Saybia ind på de danske hitlister og markerede sig lynhurtigt som et af tidens største popbands. Siden 2010 har frontfiguren Søren Huss udgivet 4 album i eget navn, senest i 2019, hvor han udgav “Sort og hvid til evig tid”.

Politikens anmelder Simon Lund skriver bl.a. om albummet:

"Huss filosoferer over det store i det små. Det fortsætter han med på sit fjerde soloalbum, Sort og hvid til evig tid, hvor han læner sin ru stemme ind over klaverets molakkorder og indfanger konkrete detaljer som en efterladt og glemt kaktus i vindueskarmen eller en bunke af madpakkernes stanniol og cellofan, der gemmer på en »knap så spændstig skygge af Peter Pan«."

Jan Opstrup PoulsenS Anmeldelse i Gaffa: ”Det er som om, at det for alvor falder i hak for Søren Huss på hans fjerde soloalbum. Sanguniverset åbner døre på klem, hvor lyset trods alt kan komme til undsætning, samtidig med at eksistensen stadig er i spil. For Sort og hvid til evig tid handler i bund og grund om at turde indtage livet i alle dets afskygninger. Og her fremstår Søren Huss som en både klog og kærlig guide.”

Søren Huss’ medvirken i TV programmet Toppen af Poppen og hans omfattende og hit-spækkede katalog, har placeret ham blandt landets mest eftertragtede artister.
 

Søren Huss: Sang, guitar og sangskrivning.
Hussband                

 

Lørdag 22.30, SKF


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:                                                  Hovedsponsorer: