Søren Huss - Danmark

21. feb 2019
De gode midtlivsviser

I 2002 bragede Søren Huss og bandet Saybia ind på de danske hitlister med nyklassikeren “The Second You Sleep”, og markerede sig lynhurtigt som et af tidens største popbands. 

Siden 2010 har frontfiguren Søren Huss udgivet tre albums under eget navn, senest i 2017, hvor han udgav “Midtlivsvisen”. 

Albummet har solgt over 10.000 eksemplarer (guld), og fik en Steppeulv som årets album.

Søren Huss’ medvirken i TV programmet Toppen af Poppenog hans omfattende og hit-spækkede katalog, har placeret ham blandt landets mest eftertragtede artister.

Inden festivalen har Søren Huss skrevet og indspillet nye sange; dem kan vi glæde os til at høre.

Søren Huss: ”Jeg har de sidste par år kun spillet koncerter for siddende publikum med undtagelse af lidt festivaler og det har været fantastisk. Helt utroligt mange uforglemmelige øjeblikke. Men under sidste tour med Hussband, faktisk midt i Ingen Appel, mens jeg stod og slog på min guitar med en trommestik og dansede rundt samtidig med, at Hussbandet strakte ben, opstod et behov for at spille for et stående publikum. Så derfor ligger der nu en tour i efteråret 2019 rundt på de danske spillesteder. Jeg glæder mig til at danse med jer!”

Anmeldelse i Gaffa 2018: ”Koncerten var en kunstnerisk, professionel og nærværende opførelse af 14 numre fra de seneste tre albums, inklusive et par nye numre, der var sat sammen og præsenteret på en måde, der viste en måske mere voksen Søren Huss….Søren Huss' afslappede tilstedeværelse var fuldt ud berettiget og velfungerende.”

 

Søren Huss: Sang, guitar og sangskrivning.
Hussband                


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:                                                  Hovedsponsorer: