Skagen Festival søger frivillige

14. maj 2018
Har du lyst til at være festivalfrivillig på vores festival? Vi mangler til følgende afdelinger/opgaver:

Torvescenen er der brug for 2 frivillige til backstage området, som kan:
- etablere hygge i backstage området, være klar når musikerne ankommer og modtage dem smil og imødekommenhed
- hjælpe musikerne med at læsse af, anvise dem parkering og følge dem til backstageområdet- servicere musikerne i backstage området. 
- assistere konferencier, lyd- og scenefolk på scenen ved sceneskift og være åben og lyttende ift deres anvisninger.
- sørge for mad og drikke til lyd- og scenefolkene.

Herudover mangler vi 1 frivillig til at tage Nattevagten. Nattevagterne består af 2 hold af 2 personer.
Hvert hold tager 2 vagter af ca. 10 timer og har ellers fri i hele festivalen. Vi mangler en makker til Jette på det ene hold.


Skagen Stadion Camp – gæste camp:
 Her mangler vi ca 10 frivillige til at modtage vores glade gæster, anvisning af pladser, vagt ved porten samt almindelige opgaver på en campingplads. 
 (Rengøring af toilet- og badefaciliteter er ikke en del af arbejdsopgaven)

 

Havnescenen:
Her mangler vi frivillige til 'indvendig montage/nedpakning' på Havnescenen. Der vil bl.a. være opsætning af borde og bænke og andre ting. 
Opgaven: 
Onsdag - hjælpe med opbygningen i teltet.
 1 nattevagt i løbet af festivalen (man er altid 2 sammen)
Søndag: nedtagning og nedpakning sammen med Havnescenens folk.
- og ellers er der FRI under festivalen.


Havnescenen - Montage:
Her mangler vi 5-7 stærke gutter til at hjælpe med at rejse det store telt på havnen. Teltet skal rejses tirsdag før festivalen og tages ned mandag efter festivalen.
Fordel: Du har FRI mens musikken spiller :o)


Tung Transport:
Her mangler vi et par truckfører til opsætning tirsdag og onsdag før festivalen og nedtagning søndag og mandag efter festivalen.
Du kommer til at indgå i et rutineret team af gæve gutter med de store maskiner!Så pak teltet og dit gode humør, tag gerne lillemor eller kæresten med - så sørger vi for medarbejdercamp, 650 fantastiske frivillige kollegaer, musik til arbejdet, fyraftens-øl i hyggeligt selskab og en masse gode musikoplevelser!

Du bliver sat på vagtplan i 20 timer og oveni de mange skønne musikoplevelser kvitterer vi for arbejdet med både en Go’dag-fest (onsdag aften) samt en Farvel & på-gensyn-fest (mandag aften). 

Du får armbånd, der giver adgang til ikke-udsolgte koncerter, 2 T-shirts, værdibonner der kan bruges på mad & drikke samt gratis camping. Tag gerne ægtefælle og børn med - de kan også bo på campen for en symbolsk betaling - og får samtidig adgang til ikke-udsolgte koncerter på Havn og i Skagen Kultur- og Fritidscenter ;) 

Følg linket herunder, hvor du kan læse meget mere om hvor og hvordan du tilmelder dig: http://skagenfestival.dk/kontakt/bliv-frivillig.html

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Anker - send en mail til ham her: medarbejderinfo@skagenfestival.dk

 

KOM FRISK - vi glæder os til at hilse på dig 

 

    

  


Back to Top ↑

      

Mediepartner og hovedsponsor:                                                                              Hovedsponsorer: