Skagen Festival søger frivillige

17. jun 2018
Har du lyst til at være festivalfrivillig på vores festival? Vi mangler til følgende afdelinger/opgaver:


Lyd og Lys i SKFC (Skagen kultur og fritidscenter) :
Mangler frivillige til at gå til hånde med opsætning/nedtagning af scenen og hjælpe til backstage.

Så pak teltet og dit gode humør, tag gerne lillemor eller kæresten med - så sørger vi for medarbejdercamp, 650 fantastiske frivillige kollegaer, musik til arbejdet, fyraftens-øl i hyggeligt selskab og en masse gode musikoplevelser!

Du bliver sat på vagtplan i 20 timer og oveni de mange skønne musikoplevelser kvitterer vi for arbejdet med både en Go’dag-fest (onsdag aften) samt en Farvel & på-gensyn-fest (mandag aften). 

Du får armbånd, der giver adgang til ikke-udsolgte koncerter, 2 T-shirts, værdibonner der kan bruges på mad & drikke samt gratis camping. Tag gerne ægtefælle og børn med - de kan også bo på campen for en symbolsk betaling - og får samtidig adgang til ikke-udsolgte koncerter på Havn og i Skagen Kultur- og Fritidscenter ;) 

Følg linket herunder, hvor du kan læse meget mere om hvor og hvordan du tilmelder dig: http://skagenfestival.dk/kontakt/bliv-frivillig.html

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Anker - send en mail til ham her: medarbejderinfo@skagenfestival.dk

 

KOM FRISK - vi glæder os til at hilse på dig 

 

    

  


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:  
                    

Hovedsponsorer: