Singers' Afternoon 2018

03. mar 2018
 

 

Singers’ Afternoon 2018 – ”The Songs of Alex Campbell”- lige dele tradition og fornyelse

”Singers’ Afternoon” er en værdsat og mangeårig tradition på Skagen Festival, og i årene omkring 1980 stod den karismatiske ”big Daddy of Folk”, skotske Alex Campbell, i spidsen for eftermiddagen i auktionshallen på havnen.

Ingen af de udenlandske kunstnere har betydet mere for dansk folkemusik end netop Alex Campbell. Han satte sit præg på de danske festivaler og spillesteder, mens han i en årrække var bosat i Danmark, først i Skagen og siden i Tønder.

Alex var typen, som på sin egen mangfoldige måde samlede trådene og skabte forbindelse mellem den irske, skotske og amerikanske sangtradition. Samtidigt hjalp han en lang række af danske kunstnere til at finde deres eget, originale fodfæste i et stadigt skiftende musiklandskab. Ved sin død i 1987 efterlod han sig utallige venner i Danmark – og i Skagen.

Med de to konferenciers Anders Mikkelsen og Christian Gleesborg i spidsen, danner havnescenen søndag eftermiddag rammen om et fornyet ”Singers’ Afternoon”, som hvert år vil have et nyt tema.

Hvad kunne være smukkere end at lade temaet i 2018 være ”The Songs of Alex Campbell”?

Alex kunne hundredvis af folkesange, men skrev selv kun nogle få stykker, hvor den mest kendte er ”I’ve been on the road so long”.

Velkommen til en eftermiddag med historier, anekdoter og minder – samt en række af de sange, som Alex sang - fremført af festivalens kunstnere – såvel gode, gamle kolleger fra ”dengang” – og yngre arvtagere!

 

Inden Singers' Afternoon løber af stablen, er der flot formiddags/frokost-program med irsk tema: 
Jane and Shane
The Sands Family 
Eleanor Shanley

Entré til Havnescenen søndag fra kl. 10 koster 200 kr. for dette fantastisk line-up. Husk - der er mulighed for at købe en lækker frokostanretning hos Café Bøjen til kun 70 kr. pr anretning - og ude på den store terrasse griller vi gode pølser

? Singers Afternoon 2018 
? Havnescenen
? Søndag kl. 14.30
?? Køb billet i forsalg allerede nu  www.festivalshop.dk


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:  
                    

Hovedsponsorer: