Signe Svendsen med band – Danmark

20. feb 2020

Nu med band fra Superligaen

I 2016 kom Signe Svendsen som solist; i år med band: ”Jeg har turneret meget solo, så hver gang jeg har mit band med, får jeg virkelig den dér fornemmelse af at musikken kommer ud i alle hjørner. De her mennesker er musikere ind til benet, med en helt særlig evne til at få sangene op at flyve”

Signe Svendsen er desuden kendt fra sin deltagelse i Niels Hausgaards turneer. Ved hyldestkoncerten for Hausgaard på Tønder Festival 2019 underholdt hun forrygende med sine oplevelser som ”hende den kedelige, der står lidt til højre for Niels Hausgaard”. Samt beundrede ham for holdningen: ”Vi skal huske at kigge op, få øje på de mennesker der opholder sig i den blinde vinkel; dem er vi andre, som har en mikrofon, forpligtet til at fortælle om”.

I januar udgav Signe Svendsen sit 4. album, Det Forlyder.

Ivan Rod, Gaffa: ”Allerede fra åbnings- og titelnummeret står det klart, at der har indsneget sig en mere personlig og poetisk sprogtone … Især numre som Det forlyder, Frosten slipper og Lys ud, lys ind er raffinerede og nuancerede. Tekstuelt takket være Signe Svendsen, men hvad lyd angår... produceren Lars Skjærbæk...”

 

Signe Svendsen: Sang og guitar
Lars Skjærbæk: Guitar og kor
Troels Skjærbæk: Bas og kor
Mads Andersen: Trommer

 

Søndag kl. 12.45, Havnescenen


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:                                                  Hovedsponsorer: