Så er 2019 godt igang

12. feb 2019
Kære festivalvenner

Året er kommet godt igang – og vi er ved at gøre klar til  til en ny festival.  Skagen Festival 2018 blev lige præcis det, vi alle havde både arbejdet hårdt for og drømt om! Fire pragtfulde dage med fantastiske koncertoplevelser, dejlig stemning overalt og flere udsolgte koncerter på vores festivalscener. Oveni viste vejrguderne sig fra deres bedste side og var en eksemplarisk leverandør af sommervarme og solskin.

Nu er vi godt på vej mod den 49. udgave af Skagen Festival. Musikudvalget har præsenteret et flot program for alle 4 dage, som I har taget godt imod. I har sikkert bemærket, at der er mange danske kunstnere og bands på vores festivalscener til sommer.  

Vores primære formål er at udbrede forståelse for og kendskab til både national og international folkemusik – hvor både professionelle såvel som amatører er på scenen. Skagen Festival får stor anerkendelse af - og regnes blandt en af de store aktører på - den danske folkemusikscene. Vi er meget bevidste om det ansvar, der følger med og glæder os til at dele de mange skønne kunstnere og bands med jer. Festivalens rammer og de helt unikke omgivelser i form af by, havn og natur med 'højt til himlen', skaber et helt særligt møderum for os alle – kunstnere & bands, festivalgæster og frivillige. 

Her på hjemmesiden kan I se hele musikprogrammet samt læse om vores festivalcamp. HUSK at vi står klar til at byde velkommen allerede søndag den 30. juni, så I kan opleve vores dejlige by, inden musikken tager over.

Følg med på vores hjemmeside samt Facebook, hvor vi løbende opdaterer.

It's Good to See You

 


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:  
                    

Hovedsponsorer: