Poul Krebs - Danmark

25. jan 2019

Slidstærk veteran

I år spiller Poul Krebs sin 11. koncert gennem 30 år på festivalen.

Det kræver variation: Ved seneste besøg var det KrebsFalchder leverede en uforglemmelig aften. Tidligere har han besøgt os i selskab med Nanna, The Combardos, De små Sensationer, skiftende bands og som solist - han mestrer det hele. I år turnerer Poul Krebs med band; men ved sangskriveraftenen i Skagen gør han en undtagelse, ved at give et par sange som solist, inden bandet kommer med på scenen.

Gennem karrieren har Poul Krebs altid været leveringsdygtig i både underfundige og skæve historier, fra den rejse igennem livet, der i hans tilfælde ikke altid har fulgt den lige vej. En rejse der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere – og som undervejs har udmøntet sig i albums som ”Små Sensationer”, ”Kosmorama”, ”Forbandede Vidunderlige Tøs”, ”Fri Som Et Forår”, ”Morgendagens Tåber”, ”På En God Dag”, ”Asfalt” og senest ”Maleren og delfinerne på bugten” som gik direkte ind som #1 på listen over de mest solgte udgivelser i Danmark – og blev af BT kaldt for ”Et af Krebs bedste album”. 

Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, har spillet mere end 1000 koncerter og har efterhånden udgivet 24 albums (alt iberegnet), tilsammen solgt i langt over 1 million eksemplarer.

”En af dansk poprocks bedste iagttagere”, har BT kaldt ham. Jyllands Posten har skrevet ”...en troværdig og ligefrem kunstner i særklasse” – mens Gaffa har karakteriseret Poul Krebs som ”en ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer.”


Poul Krebs: Sang og guitar.
Rune Kjeldsen: Guitar og mandolin
Troels Skjærbæk: Bas og kor
Palle Hjorth: Keyboards og kor
Rasmus Valdorff: Trommer


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:                                                  Hovedsponsorer: