Musik 2020 samt Jubilæumskoncert 2020

09. nov 2019
Musik 2020

Årets generalforsamling er veloverstået, og derfor er vi nu klar til at offentliggøre en hel del navne I kan se/høre til til Skagen Festival #50 i 2020.


 

 

Og HUSK:

Billetsalget starter søndag den 1. december
(1. søndag i advent) på www.skagenfestival.dkStor jubilæumskoncert !

Der er lagt op til den helt store jubilæumsfejring, når Skagen Festival byder velkommen til den 50. festival. Faktisk er det lidt af en bedrift, for igennem festivalens historie har der været mange bump på vejen. Festivalen er ikke blot den ældste folkemusikfestival i Danmark – men også den mest sejlivede, hvis man spørger formand Lis Jensen. 

Festival nr. 50 bliver markeret med bl.a. en jubilæumskoncert torsdag aften i Skagen Kultur- og Fritidscenter. Jubilæumskoncerten er tilrettelagt af Klaus og Knud Erik Thrane. De 2 er brødre, født og opvokset i Skagen og har altid været aktive indenfor musikken. De har fået frie hænder og har et fantastisk program klar, som vi glæder os til at dele med publikum – og ikke mindst alle de mange Skawboer, der har været med hele vejen.

Klaus og Knud-Erik har samlet 18 kunstnere, der alle enten er født og opvokset eller på anden måde har en forbindelse til Skagen og festivalen. Det bliver en historisk koncert med cremen af Skagens musikere, som har præget musikmiljøet. Hele byens musikhistorie igennem festivalens levetid bliver genoplivet med de autentiske musikere, som stadig er aktive. Musikken får følgeskab af anekdoter og fortællinger. Gamle fotos, der bliver vist på storskærm, er støvet frem fra gemmerne.


 

Med på scenen denne aften er: 
  Chris Andersen
  Flemming Fiol
  Jan Michael Rasmussen
  Jesper Gajhede
  Jimmi Guldbæk
  John Becker
  Kaj Pedersen
  Knud-Erik Thrane
  Klaus Thrane
  Klitkoret
  Mads Toghøj
  Marianne Mortensen
  Martin Lykke
  Mette Sønderholm
  Michael Münster
  Mikael Gajhede
  Poul Ewald
  Stine Flyvholm


 
 
 
Konferencier: Peter Friis

Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:                                                  Hovedsponsorer: