Mathilde Falch - Danmark

02. feb 2017

Kompromiløst

Mathilde har haft travlt siden debutalbummet, Lad Mig Gå Fri, udkom i 2012. På flere større turnéer med sit band, som duo- og soloartist, har hun bygget sit navn solidt op på landets spillesteder og festivaler. Samtidig har hun været ambassadør for Landsforeningen Sind siden februar 2015.

Mathilde Falchs tredje album, Alle Taler, udkom i 2015 og fik mange roser fra anmelderne. Med sange om afhængighed, livslyst, relationer, det fordummede massemenneske, tilgivelse, kærlighed og savn viser Mathilde Falch nok en gang, at hun er en sangskriver med meget på hjerte.

Med sig har hun en kærlighed til rock og hun er en sjælden fugl i sin generation. Det nye album, Alle Taler, blev udnævnt til Ugens Album på P4 og begge singler fra albummet kom også på P4s playliste.

BT **** skriver om sangen Det Jeg Allerede Har:
”Denne kærlighedssang er en femstjernet kærlighedssang…. Ligesom Lou Reed har hun i den grad ordene i sin magt. Og endnu mere vigtigt, ligesom Lou er Mathilde kompromisløs helt ind til benet og i ordets allerbedste forstand."

GAFFA **** kalder albummet Alle Taler for et "kompromisløst rockalbum”:
"Stærkt personlige sange, der sætter spørgsmålstegn ved det meste, men aldrig hengiver sig til fortrydelse. Det er knusende i den tunge Du Presser Mig og næsten fortabt i Hvorfor Havnede Du Her. Men Mathilde Falch trækker sig sejrrigt ud af kampen på Alle Taler."

 

Mathilde Falch: Sang, guitar og sangskrivning.

 

Lørdag aften, SKF


Back to Top ↑

      

Mediepartner og hovedsponsor:                                                                              Hovedsponsorer: