Lis Sørensen - Danmark

31. jan 2018
Lis er tilbage i Skagen

Lis Sørensen og bandet var sidst på besøg i 2012.
Nu vender hun for 8. gang tilbage med et revitaliseret band.

Lis Sørensens imponerende repertoire byder på en perlerække af hits fra 4 årtier og nye forrygende, stærke numre fra forårets anmelderroste album Bedre Tider. Med en sprællevende samling af sange står Lis Sørensen skarpt i nutiden og formidler fortidens hits,
Fuld af Nattens Stjerner, Tæt på Ækvator, Mine Øjne De Skal Se og mange flere, med en naturlig elegance, som vidner om hendes kærlighed til repertoiret.

Lis Sørensen er selv både sanger, sangskriver og komponist, og hun har gennem karrieren arbejdet sammen med en række af tidens bedste komponister, lyrikere, producere og musikere. Mere end en million album har hun solgt gennem karrieren, og med årene har Lis Sørensen indset, at hendes virkelige drivkraft er mødet med publikum. Når hun fra scenen mærker sangene tage fat i publikum, så tager de også fat i Lis Sørensen selv. Disse øjeblikke opsøger hun, og derfor optræder Lis Sørensen nu efter fire årtier mere flittigt end nogensinde før.

Lis Sørensen har udgivet 13 album + 4 opsamlinger siden 1983 og er klar til at indtage scenerne i sommeren 2018 med en af Danmarks stærkeste bandopsætninger!

 

Lis Sørensen: Sang
Jonas Krag: Guitar
Per Chr. Frost: Guitar
Mads Michelsen: Trommer og percussion
Mikkel Riber: Bas
Steen Rasmussen: Keyboards
Jens Jones: Percussion

 

Fredag aften, SKF


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:                                                  Hovedsponsorer: