Laura Mo med Band – Danmark

25. jan 2019

Skæbneberetninger fra den jyske prærie

Med sin særegne og karakteristiske vokal og sine tekster om desperation, kærlighed, håb og fortvivlelse fængsler Laura Mo sit publikum. Det er tidløst og folkeligt og bliver serveret med håndspillet lidenskab, indlevelse, autenticitet, oprørskhed og nærvær.

For 10 år siden skrev, komponerede og udgav Laura Mo 1717, der i en årrække gjorde hende og et imponerende folkband med Nicolai Busk og Hal Parfitt-Murray i spidsen til trækplaster ved Tordenskioldsdagenei Frederikshavn.

Laura Mo har udgivet 4 albums. Det nyeste er Steppebrandfra 2018. Hun beskriver det selv: ”Jeg er måske stadig nok for ung og også for jysk til så storladne livsytringer, men jeg vil alligevel kalde mit kommende album 'Steppebrand' for et slags livsværk...Hvis jeg skal sige noget om helheden på albummet, må det være, at den i sin grundessens er spundet af troen på det umulige...Sangene er små virkelighedsfornægtende løgnehistorier forfattet i optimisme og tro på livet, som findes på den anden side af horisonten.... Sangene på 'Steppebrand' er dem der overlevede alverdens strabadser og står tilbage i morgengryet og tripper efter at mærke livet.”


Laura Mo: Sang, banjo, klaver og guitar
Kim Bahnsen: Trommer og percussion
Jakob Jønne Nielsen: Guitar


Lørdag 19.30, Havnescenen


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:                                                  Hovedsponsorer: