Lars Lilholt Band - Danmark

26. jan 2017
Lilholt har spillet på festivalen 20 gange

2 koncerter med Dalton og 15 med Lilholt Band - blandt andet hin mindeværdige aften i 1992, hvor Danmark vandt EM i fodbold. Bandet greb stemningen og Skagenhallen red straks på bølgen.

Sommeren 2017 bringer Lars Lilholt Band rundt i manegen igen. Orkestret udvikler sig stadig, i år sejler unge, virtuose Mads Kjøller-Henningsen også med folkrockens danske flagskib.

Når Lars Lilholt Band spiller til sommer, vil der på sætlisten være sange fra hele Lars Lilholts lange karriere – og mon ikke både Kald det kærlighed, Held og Lykke, Hvidsten Kro, Cafe Måneskin og nogle af de nyeste sange er med.

Efter Lars Lilholts medvirken i Toppen af Poppen i 2015, er den gamle folk-rocker blevet hip igen - også blandt de unge. Siden har der været voldsom fart på. 2016 bød på både en udsolgt Storytellertur i foråret og en lang rockende sommertur til bandet, og senest har Lars Lilholt afsluttet en udsolgt duotur med Shaka Loveless. Turneer der 2 gange undervejs i 2016 høstede 5 stjernede anmeldelser i Gaffa:

November 2016: Lars Lilholt og Shaka Loveless i Skt. Pauls Kirke, Aarhus: ”Hvad man end måtte mene om TV2-programmet Toppen af Poppen, må man sige, at det har sat gang i nogle samarbejder, jeg i hvert fald ikke havde set komme. Lars Lilholt har indspillet en duet med Oh Land efter sin deltagelse og nu er Lilholt taget på turné med Shaka Loveless, tilmed en kirketurné.”
 

Lars Lilholt: Sang og violin
Mads Kjøller-Henningsen:  Fløjte, skalmeje og drejelire
Eddi Jarl: Trommer
Kristian Fog: Tangenter
Tom Bilde: Bas
Gert Vincent: Elguitar
Lærke Lilholt, Anne Rørbæk: Kor

 

Fredag aften, SKF


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:  
                    

Hovedsponsorer: