Kira Skov - Danmark

25. jan 2019

Stærke rock- og jazzudgivelser.

Kira Skov debuterede i 2001 med rockgruppen Kira and The Kindred Spirits. Siden har hun etableret sig som en mange-facetteret sangerinde og sangskriver, der med en naturlig lethed bevæger sig 

mellem jazz og rock og en karriere der til dato favner 13 udgivelser i eget navn.

Den stærke, sjælfulde og intense vokal har høste mange roser og en sand stjerneregn fra et stort set samlet anmelderkorps bl.a. i forbindelse med hendes succesfulde hyldest til Billie Holiday (2011) og de senere års udspil i samarbejde med bl.a. Peter Peter, Marie Fisker, The Cabin Project samt hendes soloudgivelser produceret af stjerneproduceren John Parish. Kira har desuden turneret i hele verden med trip-hop-stjernen Tricky.

Hun modtog 5 og 6-stjernede anmeldelser for udgivelsen og koncerter i forbindelse med albummet “In the Beginning” (2017). Samme år modtog hun to DMA jazz priser som hhv. Årets komponistog Årets vokaludgivelse, samt en Steppeulvfor årets komponist.

I 2018 kom hendes nyeste album “The Echo of You” dedikeret til hendes afdøde mand Nicolai Munch-Hansen. Det høstede 5 og 6-stjernede anmeldelser i samtlige medier både i og uden for Danmark.


Kira Skov: Sang, guitar og sangskrivning
Oliver Hoiness: Guitar og percussion
Silas Tinglef: Sang, guitar og trommer


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:                                                  Hovedsponsorer: