Katrine Schmidt - Danmark

22. jan 2019
Enkle, ærlige sange om stærke følelser.

Katrine Schmidt er en 25 årig sanger og sangskriver fra Aalborg. Hun voksede op i Skive og er til sjælfuld blues, soul og folk. Hendes nuværende genrer er country/americana. Katrine Schmidt har siden 2012 været aktiv på folk- og rootsscenen som sanger og sangskriver. Hun er medlem af The Raggedy Anns og har sunget på festivalen de sidste 2 år - i år deltager hun i eget navn.

Anmeldelse af EP’en Taking my Timei Rootszone.dk 2017:

”Efter Katrine Schmidts første singleudgivelse Wash My Souler det blot at læne sig tilbage og nyde den nye EP fra den nordjyske sangerinde og sangskriver….Taking My Time, som er en dejlig sang i americana-genren, elegant og stilfuldt præsenteret ligesom de øvrige numre. Men det er især den unge sangerindes vokal, der er en lise for øregangene.

Der er gang i balladen Gonei country-rootsstil, mens der i det fjerde nummer er silkebløde, romantiske toner i den smukke Rose of My Heart, som endnu engang er som chokolade for ørerne. 
Selv om Katrine Schmidt stadig synger i bands som f.eks. The Raggedy Anns, så kan man absolut glæde sig over, at hun er sprunget ud solo.”

 

Katrine Schmidt:   Sang, guitar og sangskrivning.
Steffen Frithjof:    Guitar


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:                                                  Hovedsponsorer: