Jule-/Nytårshilsen

08. dec 2019
 

Kære venner

Næste år bliver et fantastisk år for vores lille festival, som runder et skarpt hjørne. Hvem havde dog troet, tilbage i 1971 i Tuxens Villa, at festivalen med de mange udfordringer igennem årene, ville kunne fejre et 50 års jubilæum :) Ikke desto mindre er vi i fuld sving med at planlægge jubilæumsåret - og vi glæder os!  

Musikprogrammet - udover de mange koncerter som allerede er tilgængelige i vores online billet-shop - er næsten klar til jer. Musikudvalget mangler lige de sidste kontrakter, men forventer at kunne præsentere en komplet koncertoversigt for alle festivalscenerne midt/slut januar, så I også får Torvescenen samt dagskoncerter på hhv. Havnescenen og Kulturhus Kappelborg med. Vi lover at larme højt når den er klar til jer! 

De forskellige kunstnere og bands er også så småt begyndt at fremsende pressemateriale for 2020, så inden længe kaster vi os over de mange præsentationer af de skønne singer-songwriters, troubadourer samt kunstnere og bands fra ind- og udland. Følg med på Facebook efter nytår, hvor vi løbende opdaterer.

Vi vil gerne ønske jer alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår. Vi håber at se jer til Skagen Festival 2020.

It's Good to See You 


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:                                                  Hovedsponsorer: