Jonah Blacksmith - Danmark

31. jan 2018
Fra Thy via Canada til Skagen

Livealbum-aktuelle Jonah Blacksmith drager land og rige rundt i sommeren 2018. De samme 7 musikere spillede i 2015 i Skagen og vender nu tilbage for at genetablere den gode kontakt med publikum på Havnescenen.
Deres sommertourne i 2017 høstede 5-stjernede anmeldelser i BT, hos Gaffa og i Politiken hvor Kim Skotte skrev:
“...Bandets musik blev voldsomt kompetent udført, sangene var stærkt iørefaldende og udtrykket kombinerede på scenen det djærve i folkemusikken med stadionrockbandets gennemslagskraft... Knagende dygtige unge musikere med god publikumskontakt..."


På SPOT festival i 2017 spillede de Musikhusets store sal op af stolene og modtog bragende bifald.

1. december udkom bandets live-album, Twenty Seventeen. Pladens materiale er liveoptagelser fra Tønder Festival og Smukfest, ligesom diverse optagelser på canadiske lokationer har fundet plads på albummet. Singlen og videoen A Song To The Sea blev optaget på Jericho Beach i Vancouver en smuk og stemningsmættet sommeraften, og den indrammer følelsen af både udlængsel og hjemve.

Jonah Blacksmith er et syvmandsensemble med hjerte og rod i Thy. Forkærligheden for de store vidder og den nordatlantiske horisont har sat sine spor i såvel musikken som menneskene.

 

Simon Alstrup: Sang og guitar
Thomas Alstrup: Bas og banjo
Lasse Alstrup: Keyboards og mandolin
Jon Kjeldsen: Keyboard og banjo
Søren Poulsen: Trommer
Thor Kortegaard: Trommer
Søren Bigum: Guitar og pedal-steel

 

Lørdag aften, Havnescenen


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:                                                  Hovedsponsorer: