Jacob Dinesen - Danmark

05. feb 2019

Fra Skagen Festival til hitlisten.

I år spiller 23-årige Jacob Dinesen på Skagen Festival for 6. gang.  Ifølge Jacob er disse festivaler et fantastisk miljø: Alle er klar til at hjælpe alle og snakker på tværs med hinanden.

I 2017 erobrede 22-årige Jacob Dinesen de danske spillesteder og hitlister - med en kæmpe fanskare til følge.

100 koncerter blev det dengang til, og ganske imponerende blev samtlige indendørs shows udsolgt. Siden har mange publikummer måttet se langt efter at opleve den unge Dinesen på landets lokale scener igen, da 2018 ”kun” bød på 2 stort anlagte arena shows i hhv. Jylland og København samt nogle få af sommerens festivaller.

Men i 2019 er Jacob og hans band igen ude på de danske festivaler.

JydskeVestkysten efter Tønder Festival 2016: ”Jacob Dinesen har alder og udseende til et boyband, men demonstrerede, at han har stemme og udstråling til at blive en folkrockstjerne”. 

Alex Nyborg Madsen: “Han er et af de største talenter jeg har hørt i en del år.”

Gaffa gav **** i november 2018 til hans 3. album, “Found It”:

“...med nye producere og musikere, blandt andre Chief 1 og Søren Balsner, er hovedingredienserne de samme: Melodisk, amerikansk inspireret folk-rock, hvor Dinesens usædvanlig dybe, rå og ganske stærke vokal trækker det store læs. Det er stadig svært ikke at tænke på Bossen, men en sang som den soulede ”Beggar” giver dog også associationer til Van Morrison, og så trækker ”Beggar” på diskrete reggaeelementer – begge på udmærket vis. Det indledende titelnummer lyder som et kommende hit, man kan skråle med på ved næste sommers festivaler og klinger i øvrigt lidt af U2”

 

Jacob Dinesen: Sang og guitar
David Lee: Keyboards
Jesper Andersen: Trommer
Jens Piilgaard: Bas
Rasmus Rydahl: Guitar
 


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:                                                  Hovedsponsorer: