Jacob Dinesen – Danmark

29. mar 2016
Fra Tønder- og Skagen Festival til DR og TV 2.

I år spiller 21-årige Jacob Dinesen på Skagen Festival for 5. gang. Sidste år gav han bl. a. solokoncert på Kappelborg. Ifølge Jacob er disse festivaler et fantastisk miljø at færdes i, fordi det ikke er afgørende, om man i offentlighedens øjne er en stor eller lille kunstner. Alle er klar til at hjælpe alle og snakker på tværs med hinanden.

Med sit seneste album, Brace Against the Storm, strøg han direkte ind på albumhitlistens førsteplads, hvor han gav baghjul til L.O.C. og Volbeat m. fl. Billetterne til forårets turne sælger som varmt brød; mere end 100 koncerter i 2017 - flere udsolgt inden nytår, bl.a. forårskoncerten på Skråen i Aalborg.

CV’et indeholder nu deltagelse i DRs Store Juleshow,  Årskavalkaden på TV2 og Go’ Morgen Danmark.

JydskeVestkysten efter Tønder Festival 2016: ”Jacob Dinesen har alder og udseende til et boyband, men demonstrerede, at han har stemme og udstråling til at blive en folkrockstjerne”.

Alex Nyborg Madsen: “Han er et af de største talenter jeg har hørt i en del år.”

Gaffa anmeldte i november 2016 hans 2. album:

“Sangeren og sangskriveren Jacob Dinesen er en ung mand på 21 år,  i besiddelse af en dyb og myndig stemme og et solidt greb om især den amerikanske sangskrivertradition. Der er ingen tvivl om, at manden har hørt en Springsteen-plade eller to, og nok også noget irsk folkemusik.

Sangskriverevnerne kan man ikke tage fra ham og hans album rummer stribevis af fine numre. Indspillet med instrumenter som Hammond-orgel, pedal-steel og mandolin er Brace Against the Storm en inciterende folk-rocket oplevelse, ikke udpræget nytænkende, men helt igennem gedigen. Dinesen er en mand med masser af potentiale.”

Jacob Dinesen: Sang og guitar
Rasmus Rydahl: Guitar og kor
Jens Pilgaard: Bas og Kor
Jonas Sandbjerg: Trommer

 

Lørdag kl. 19.30, Havnescenen


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:  
                    

Hovedsponsorer: