Hjalmer - Danmark

05. feb 2019
Gedigen dansksproget popmusik

Som et lyn fra en klar himmel bragede den overbevisende sanger og sangskriver ind på den danske musikscene med debutsinglen ”Hjem Til En Anden” i 2017, fulgt op af EP’en ”Skabt Til At Være Ung”. Siden er det gået stærkt for Hjalmer, der har haft en lang række festivaljobs, en landsdækkende turné og udsendt to singler. Med mere end 10 millioner afspilninger på Spotify, har Hjalmer hurtigt markeret sig.

På scenen er den unge sangskriver blevet rost for nærvær og publikumstække. Begge dele kan opleves når Hjalmer igen drager ud på en omfattende Danmarksturne, hvor han besøger 14 danske byer. 

Gaffa 2018: ”Hjalmer Larsens sangskrivning tager udgangspunkt i hans eget liv og berører flygtige forelskelser og udfordringerne ved at blive voksen. Som søn af Kim Larsen er han ikke uvant med nærværende dansksproget sangskrivning, men der ophører den musikalske lighed stort set også. Stilen er mere poppet og nutidig. Hjalmer beskriver sin musik sådan:” ”Både til din eftertænksomme søndag og til en aften med da?sebajere og lyskæder fra IKEA. Det er hverken den store doktorafhandling eller et avanceret jazzarrangement, jeg forsøger at skrive, men det er melodiøst og forhåbentlig helt vildt vedkommende." 

 

Hjalmer: Sang og guitar.
Hjalmers Band


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:                                                  Hovedsponsorer: