Hilsen fra Musikudvalget

27. sep 2019
Musikudvalget har sendt en lille hilsen med opdatering på, hvordan arbejdet med musikprogrammet for Skagen Festival 2020 går -

Lige nu er vi i gang med programplanlægningen af 2020. Der kommer utroligt mange henvendelser fra musikere, der gerne vil spille på Skagen Festival. Også festivalgæster er flinke til at komme med ønsker og gode forslag til kunstnere og bands. Det er vi meget glade for og det er det, der gør arbejdet spændende – men osse svært, for der findes så mange fantastisk dygtige musikere, som vi ville elske at have på vores festivalscener.

Vi er så langt med planlægningen, at det er få aftaler, der mangler at blive lukket. Ca. 80 koncerter bliver det til i 2020. Vi glæder os til at præsentere nye bands og bands, der har besøgt vores scener mange gange før.  Nogle I mødte sidste år, og dejlige gensyn med kunstnere, I mødte for mange år siden.  Vi har musikere, der kommer meget langt væk fra, andre er fra lokalområdet. Kunstnere og bands præsenteres når vi mødes til generalforsamlingen i november.  

Vi håber, at inden vi mødes igen til næste sommer, at I – vores skønne publikum – tager ud til en masse koncerter. Hvilken koncert skal du til i denne weekend? 

 // Folkmusic er en god måde at være sammen på. 

God weekend

Dorthe Kold & Svend Erik Larsen


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:                                                  Hovedsponsorer: