Havnescenen – køb billet i forsalg !

14. maj 2016
Sidste års succes med billetter til aftenkoncerter i forsalg var stor, derfor er det igen i år muligt at sikre sig en billet til de skønne musikalske oplevelser på Havnescenen. Entré torsdag og fredag aften: 175 kr. Lørdag aften 200 kr. inklusiv gebyr.
Evt resterende billetter kan købes på dagen ved indgangen, her er prisen 200 kr. for torsdag og fredag. Lørdag koster entré 225 kr.

Billetterne kan købes online: festivalshop.dk eller på vores billetkontor, som holder til i Kulturhus Kappelborg. Billetkontoret er åbent lørdage i maj og juni samt mandag til lørdag i festivalugen – begge dage inkl. Se mere side XXX

Entré til dagskoncerterne fik en varm modtagelse i 2015, så det holder vi fast i. Billetten giver adgang til Havnescenen frem til kl. 18.00 og Skagen Festival giver den første øl/vand, søndag dog undtaget. Køb billetten ved indgangen på dagen for kun 50 kr.

Belært af sidste år, bliver der nu mulighed for at blive i teltet efter eftermiddagskoncerterne.  I pausen, som er på ca. 1½ time, vil det være muligt at købe lækre fiskeanretninger fra "Cafe Bøjen", som er åben alle dage. Nyd en lækker tallerken til kun 65 kr. når du har lyst - spis i teltet eller på vores store udendørs terrasse.  Se menukort samt åbningstider side xx

Søndagens program på havnen får en ny drejning, da Havnescenen i år er det spillested, der lukker og slukker Skagen Festival 2016:

På Havnescenen søndag starter Ib Grønbech & KO kl. 10.00. Det betyder, at Singers Afternoon allerede starter kl. 11.30. I et par timer sørger Leif Ernstsen for, at flere af festivalens musikere kommer forbi og giver et nummer eller 2. The Kilkennys går på scenen kl. 13.30 og eftermiddagens sidste koncert med Oysters3 starter kl. 15.15.

Skagen Festival 2016 takker af kl. 16.30 – her samles alle de tilstedeværende musikere til afslutning på scenen med "It´s Good to See You", hvor vi håber, at I vil synge med og sige på godt gensyn til Skagen Festival 2017 !

Entre til hele søndagen kan købes i forsalg til 150,-kr. inklusiv gebyr. Resterende billetter kan købes på dagen ved indgangen til 175 kr. 


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:  
                    

Hovedsponsorer: