H.P. Lange - Danmark

08. feb 2017

Deltablues, gospel og folk krydret med cajun og oldtime

I mere end 30 år har H.P. Lange været bluesmusiker på landevejen og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. Repertoiret er blevet et mix af sange han selv har skrevet og gamle sange han har samlet op og gjort til sine egne.

I 2011 blev H.P. Lange kåret som årets bluesnavn. To af hans tidligere albums har vundet Danish Music Awardfor bedste blues/roots udgivelse. Nu er han aktuel med sin 10. cd: Travelling Man Blues.  

Jakob Wandam, Bluesnews.dk: 

”Med Travelling Man Blueshar H.P. Lange begået, hvad der utvivlsomt vil stå som en af årets bedste danske bluesudgivelser. Han viser sig ikke blot som en af landets absolut bedste fortolkere af countryblues’en, men også – endnu en gang – som en kunstner af stort internationalt format.”

Bjørn Wiksaas, Bluesnews, Norge. 6 stjerner til Travelling Man Blues:

”..jeg skal på ingen måte legge skjul på at jeg alltid har hatt stor sans for denne dansken. Hans låter, hans måte å synge dem på, og hans gitarer. Det gledelige er derimot å kunne fastslå at H.P. Lange denne gangen… har gjort selve genistreken”.

Claus H Larsen, Rootzone:.

”Med de enkleste virkemidler kan han ramme groovet i en sang så effektivt, at rytmerne smitter, og du må svinge med, hvad enten de er sejt slæbende eller frejdigt dansende.”


H.P. Lange: Sang og guitar 


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:                                                  Hovedsponsorer: