Generalforsamling 2016 Pressemeddelelse

13. nov 2016
Et godt år for festivalen med sorte tal på bundlinjen

Skagen Festival afholdt lørdag den ordinære generalforsamling. Lis Jensen – formand, bød velkommen til de 88 fremmødte. Efter de indledende punkter med valg af dirigent og referent aflagde Lis Jensen beretning for det forgangne år. 

Festivalens revisor, Beierholm, gennemgik derefter regnskabet, som viste et overskud på driften på godt 250.000,-. Festivalen har tidligere været nødt til at fremføre underskud og med årets resultat er det en tilfreds Lis Jensen, som konstaterer at festivalen nu er gældfri.

(Virksomhedsberetningen kan ses HER).

Under punktet valg til bestyrelsen var der genvalg til hhv. Kirsten Jacobsen og Lars Jensen.

Eventuelt plejer at være et punkt der hurtigt er overstået, men ikke i år.

Musikprogrammet for Skagen Festival 2017 blev præsenteret for medlemmerne. Programmet blev godt modtaget (se mere HER). Festivalens billetsystem, der har fået en kraftig ansigtsløftning, blev præsenteret. Det kan alle andre gælde sig til at se når billetsalget starter første søndag i advent.

Lis Jensen kunne løftet sløret for et nyt samarbejde. Skagen Festival og Skagen Stadion her indgået en aftale om festivalcamp. Som alle ved bliver Kappelborgmarken omdannet til by-park, og dermed er det slut med en festivalcamp midt i byen. Ivan Bengtsen fra Skagen Stadion udtrykker stor glæde ved, at samarbejdet er kommet i stand, og glæder sig til at Stadion kan byde velkommen til festivalens gæster. Ivan Bengtsen ser den nye aftale som startskuddet for andre interesserede til at nyttiggøre Stadions optimale placering i forhold til mange af byens arrangementer.
Samarbejdet betyder også, at festivalens anden gæstecamp på DcH pladsen nedlægges.

Peder K. Kristiansen – formand for "Skagen Festival Fond af 2007" orienterede derefter om fondet og det arbejde der udføres for festivalen. Fondets økonomi er også god, og derfor er der i år plads til at udlodde.
Årets modtagere er: FDF spejderne Skagen, som modtager 10.000,-kr, KFUM-Spejderne Skagen, som modtager 10.000,- kr, og Skaterbanen ved Kulturhus Kappelborg, som modtager 50.000,- kr. 

Udlodningen blev ledsaget af følgende begrundelse:

Skagen Festival Fond 2007 har til formål at støtte initiativer, der er til gavn for børn og unge hovedsageligt i nærområdet, herunder sport og idræt, spejder- og andre fritidsaktiviteter og musik og teatervirksomhed samt velgørende eller på anden måde almennyttige formål i Frederikshavn Kommune.

I bestyrelsen vil vi gerne anerkende disse tre foreninger og deres frivillige for deres utrættelige vilje til at skabe spændende fritidsaktiviteter for Skagens børn og unge, ligesom vi gerne vil takke dem for deres mangeårige velvilje til at stille deres faciliteter til rådighed for Skagen Festival i festivalugen – uden denne velvilje ville det være væsentligt vanskeligere at gennemføre festivalen, og vi håber at det gode samarbejde kan fortsætte i årene der kommer”.

 

Efter generalforsamlingen kunne medlemmerne nyde en koncert med The Ragady Anns.
Vi glæder os helt vildt til at komme i gang med Skagen Festival 2017

 

It’s good to see you

Lis Jensen
Formand


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:  
                    

Hovedsponsorer: