Folkeklubben - Danmark

16. feb 2020

Hvem er vi og hvor skal vi hen?

Forsanger Kjartan Arngrim står for den sproglige opfindsomhed, guitarist Rasmus Dall giver musikken country-touch, mens Rasmus Jusjong på keyboard og percussion tilføjer popelementer.

Sidst I 2018 udkom Folkeklubbens 4. album, Sort Tulipan. ”Folkeklubben har satset alt og lavet deres hidtil bedste album” skrev Politikens Kim Skotte i en 5-hjertet anmeldelse.

Thomas Treo fra Ekstra Bladet stemte i med: ”Sort Tulipan strejfer Larsens karakteristiske blanding af umiddelbar lethed og vemodig dybde.” 

Bandets egen kommentar: Der er mange måder at slå sig selv ihjel på. Som band starter sammenbruddet som regel med en syvårskrise, hvor man spørger sig selv: Hvem er vi og hvor skal vi hen? 
Svaret foreligger nu på den nye plade hvor vi er gået bevidst efter at udfordre det univers som vi har cementeret på de tre forudgående plader. Sort Tulipan er ikke et selvmord, men et forsøg på at udfordre vores identitet.  

Folkeklubben har over de sidste 9 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. Nu spiller de også på de store festivalers hovedscener, Voxhall, Vega osv.

 

Kjartan Arngrim: Sang og guitar
Rasmus Dall: Guitar og sang
Rasmus Jusjong: Beats, keyboard og sang
Ida Duelund: Bas

 

Fredag 21.30, SKF


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:                                                  Hovedsponsorer: