Ester Brohus - Danmark

31. jan 2018

Danmarks lille store country-darling

Ester Brohus har spillet country- og folkemusik påSkagenfestival i 1995 og 2002. Nu kommer hun igen, bl.a. for at præsentere sit nye album, Heart of the Country fra i år. Hun har skrevet alle sange, bl.a. i samarbejde med Mike Andersen som også medvirker på CD’en.

4 boligforeninger i Aarhus i samarbejde med ROSA/SPOT har taget et nyt initiativ: Brohus og hendes guitarist og producer Mikkel Bøggild præsenterer CD’en som Musik på hjemmebanen. Beboerlokalerne har plads til 60-70 tilskuere og der vil være lejlighed til at opleve Ester Brohus’ musik og de nye sange helt tæt på.
Derefter starter en omfattende danmarksturne der bl.a. rammer Skagenfestival.

Wikipedia: ”Allerede som barn optrådte hun med sin familie med kristen musik, særligt gospel. Midt i 1980'erne begyndte hun at arbejde med sine egne sange med inspiration fra amerikansk countryrock. Hendes debutalbum The Perfect Way fra 1992 blev begyndelsen på en udvikling, der har gjort hende til en central kunstner i dansk country og folkrock.”

Ester Brohus modtog i 1995 sin første Grammy for albummet

Heart of Desert Longing. Udgivelsen Poor Pretty Little Me blev i 2001 tildelt tre Grammys: Årets danske vokalist, Årets danske folksangskriver og Årets countryalbum. Come To Me fra 2002 blev også Årets countryalbum.

Ester Brohus har udgivet 10 albums og en opsamlings-CD.
 

 

Ester Brohus: Sang og guitar
Mikkel Bøggild: Guitar og andre strenge
Torben Bjørnskov: Kontrabas
Sabrina Brohus: Kor

 

Fredag kl. 19.30, Havnescenen


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:  
                    

Hovedsponsorer: