Den Danske Folkemusikpris 2018

01. jul 2018
Det er særdeles velkendte navne, der på sommerens Skagen Festival får overrakt Den Danske Folkemusikpris 2018. Grundet deres store betydning for folkemusikken, har Skagen Festival i år valgt at tildele The Sands Family Den Danske Folkemusikpris 2018 -

The Sands Family, som består af de fire søskende Ann, Ben, Tommy og Colum, har haft deres opvækst i County Down i Nordirland. De er født ind i en familie med storytellers og singer-songwriters, hvor musikken var det store omdrejningspunkt. Som helt unge dannede de The Sands Family og ret tidligt i karrieren vandt de en folkemusikkonkurrence, som førte til en længere koncertrække i USA.

Prisen overrækkes søndag formiddag på Havnescenen umiddelbart inden deres koncert. Det bliver en fantastisk dag i teltet med masser af irsk musik om formiddagen - Jane and Shane og Eleanor Shanley er også på programmet - inden eftermiddagens traditionsrige Singers' Afternoon tager over.

Folkemusikprisen overrækkes i samarbejde med Spar Nord. Udover æren, modtager The Sands Family en check på 20.000 kr. samt et kunstværk kreeret af Hanne Munk Kure, lokal kunstner og keramiker.

Vi besøgte Hanne forleden og fik lidt billeder med hjem. Du er også velkommen forbi Hannes galleri & værksted HMK Skagen på Nedre Mosevej i festivaldagene fra kl. 10-15 eller efter aftale. Galleri Bo Skagen har også mange af Hannes værker på hylderne.

Læs meget mere her http://skagenonsdag.dk/den-danske-folkemusikpris-2018/

Entré til hele søndagen: 200 kr. ved køb i forsalg på billetkontor eller her www.festivalshop.dk

Læs mere om prisen og The Sands Family HER


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:                                                  Hovedsponsorer: