Den Danske Folkemusikpris 2017.

25. jun 2017
Hanne Munk Kure har kreeret kunstværk til årets Folkemusikpris

Når Skagen Festival i år løber af stablen for 47. gang, uddeles dette års Folkemusikpris til FOLKELUBBEN. Bag valget ligger bl.a. deres trofasthed overfor folkemusiktraditionen, tilsat vor tids ord og musik. Udnævnelse af modtager fandt sted tilbage i det tidlige forår, så nu glæder festivalen sig til, i samarbejde med hovedsponsor Spar Nord Skagen, at overrække den flotte check på 20.000 kr.

Folkemusikprisen ledsages i år af et kunstværk kreeret af den lokale kunstner og keramiker Hanne Munk Kure, som har kastet sin kærlighed på leret.  Æstetikken i Hannes værker er rå i enkle, naturlige farver med reference til sand, vand og sten – og fugle, som har en helt særlig plads i Hannes keramikerhjerte. Statuetten til FOLKEKLUBBEN har den skønneste sangfugl på toppen og selve soklen har Hanne præget med bl.a. noder, en G-nøgle, Folkemusikprisen 2017 – og naturligvis ’It’s Good to See you’, og har på fineste vis gjort den personlig og unik for FOLKEKLUBBEN.

Hanne er hjemme i festivaldagene, hvor du kan møde hende og se hendes mange fine værker i galleri & værksted på Nedre Mosevej – bedst mellem 10 og 17.

Selve overrækkelsen af ’Den Danske Folkemusikpris 2017’ finder sted fredag aften i Skagen Kultur- og Fritidscenter kl. 19.30 i forbindelse med FOLKEKLUBBEN’s koncert samme sted – en aften, der også byder på Lars Lilholt Band.

 

  


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:  
                    

Hovedsponsorer: