Anne Linnet Band - Danmark

22. apr 2018

Tusind Stykker flot musik

Ingen anden dansk sangerinde og sangskriver har som Anne Linnet påvirket flere generationers musikalske DNA. Hun er i dansk pophistories helt tunge vægtklasse.  

Hun har med årene opnået anerkendelse for sine ærlige og ofte politiske og feministiske tekster og sine bidrag til mange musikgenrer. Sammen med Lis Sørensen og Sanne Salomonsen lavede hun i starten af 1970’erne noget der lignede en revolution: Et kvindeband – og de spillede godt!

Som en af Danmarks mest markante kvindelige kunstnere og som medlem af Tears, Shit & Chanel, Anne Linnet Band samt Marquis de Sadehar Anne Linnet ageret soundtrack til vores liv i mere end 40 år.

Hun har givet os nye klassikere som Tusind Stykker, Smuk og Dejlig, Glor på Vinduer, Venus og Barndommens Gadem.fl. og er én af de få danske sangerinder der har holdt sig aktuel i 50 år.

Anne Linnet har skrevet og komponeret et væld af værker, der spænder over mange genrer og har modtaget IFPIs Æresprisfor sin store betydning i dansk musik. Privat har hun desuden kæmpet for åbenhed omkring seksualitet.

Anne Linnet: Sang, guitar og sangskrivning
Julie Lindell : Kor
Marcus Linnet: Percussion og vokal
Anders Bo Jespersen: Guitar
Morten Hellborn: Trommer
Jakob Christensen: Bas
Keyboards: Annonceres senere
 


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:                                                  Hovedsponsorer: