Allan Taylor - England

27. mar 2016

It's Good to See You…again.

Allan Taylor modtog Folkemusikprisen i 1997. Han er singer-songwriter og styrer for 6. gang den hurtigt udsolgte Songwriters Circle på Kappelborg. I år i selskab med Kenny Speirs og Tom McConville. Her fortæller sangskriverne, hvordan de får ideer og skriver sangene og supplerer med anekdoter, morsomme og sære oplevelser fra turnelivet. Kernen er naturligvis, at de spiller de gode sange; solo eller med støtte fra de andre sangskrivere, som er med på scenen hele aftenen.

Allan Taylor er én af de sidste 60’er-troubadourer, der stadig turnerer. Han forlod 60’ernes levende Londonscene for at spille i de legendariske Greenwich Village-klubber i New York. I midt-70’erne returnerede han til Europa. Instruktør Patrick Ferryn har dokumenteret Allan Taylors liv på landevejene i filmen The Endless Highway som bliver vist på Kappelborg fredag eftermiddag.
 

Halvtreds år på landevejen er ikke nok for Allan Taylor. Her i 2010’erne har han præsenteret det danske publikum for en ung dansk sanger og guitarist: Jacob Dinesen.

Dette mentorjob er nu fuldført: Jacob Dinesen er slået igennem på landsplan og spiller udsolgte koncerter på de store spillesteder.

 

Allan Taylor: Sang, guitar og sangskrivning.

 

Fredag kl. 16.00 Filmforevisning, Kappelborg
Fredag kl. 19.30 Kappelborg


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:  
                    

Hovedsponsorer: