Allan Taylor - England

22. jan 2019

PROGRAMÆNDRING

Allan Taylor har desværre meddelt festivalen, at han er ramt af sygdom og ikke optræder frem til slutningen af august.

Allan Taylor skulle have optrådt til årets Songwriters' Circle fredag aften i Kulturhus Kappelborg. MC Hansen har sagt ja til at overtage denne aften og gennemføre den i Allan Taylors ånd.

Eleanor Shanley har også sagt ja til at optræde til årets Songwriters' Circle. Eleanor Shanley er kendt fra De Danann, hendes solo albums og senest fra Garadice. Vi er i Skagen Festival meget glade for, at Eleanor med kort varsel har sagt ja til at komme til Skagen.

Årets Songwriters'  Circle bliver dermed med MC Hansen, Eleanor Shanley og Rab Noakes.

Skagen Festival ønsker Allan Taylor god bedring og håber på et gensyn i 2020.

Med venlig hilsen

Skagen Festival 


It's Good to See You…again.

Allan Taylor modtog Folkemusikprisen i 1997. Han er singer-songwriter og styrer for 7. gang den hurtigt udsolgte Songwriters Circlepå Kappelborg. I år i selskab med MC Hansen og Rab Noakes. Her fortæller sangskriverne, hvordan de får ideer og skriver sangene og supplerer med anekdoter, morsomme og sære oplevelser fra turnelivet. Kernen er naturligvis, at de spiller de gode sange; solo eller med støtte fra de andre sangskrivere, som er med på scenen hele aftenen. 

Allan Taylor er blandt de få 60’er-troubadourer, der stadig turnerer. Han forlod 60’ernes Londonscene for at spille i de legendariske Greenwich Village-klubber i New York. I 70’erne returnerede han til Europa.
 

Halvtreds år på landevejen er ikke nok for Allan Taylor. Her i 2010’erne har han præsenteret det danske publikum for en ung dansk sanger og guitarist: Jacob Dinesen.

Dette mentorjob er nu fuldført: Jacob Dinesen er slået igennem på landsplan og spiller på 3. år udsolgte koncerter på de store spillesteder.

 

Allan Taylor: Sang, guitar og sangskrivning.

 

 


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:                                                  Hovedsponsorer: