150.000 fra Spar Nord Fonden til Skagen Festival 2019

21. jun 2019
150.000 fra Spar Nord Fonden til Skagen Festival 2019

Igen i 2019 støtter Spar Nord Fonden årets Skagen Festival, og er dermed med til at sikre gode musikoplevelser for masser af forventningsfulde festivalgæster i Skagen den første weekend i juli.

Den 4. til 7. juli 2019 afholdes Skagen Festival nummer49, og igen i år har Spar Nord Fonden støttet Skagen Festival med en donation på 150.000 kr. 

”Vi er rigtig glade for og stolte over at Spar Nord Fonden har betænkt os igen i år, det betyder meget for os at få denne støtte fra Spar Nord Fonden. Ikke kun fordi det er med til at sikre Festivalens økonomi og gør det muligt for os at udvikle festivalen, men vi ser det også som et stort skulderklap til alle vores festivalfrivillige, som lægger tid og kræfter i festivalen. Vi er alle frivillige og det betyder meget at Spar Nord Fonden på denne måde anerkender og bakker op om vores arbejde for at sikre en god festival” udtaler formanden for Skagen Festival Lis Jensen.

Morten Kock, der er direktør for bankområde NORD i Spar Nord, mindes en ældre markedsførings-kampagne, der havde sloganet ”tradition og fornyelse”.
”Skagen Festival er en stor del af Skagens dna og festivalgæster fra nær og fjern ser helhjertet frem til igen at kunne nyde byen, musikken og samværet med gode festivalvenner gennem mange år. Skagen Festival er en solid, veltilrettelagt og berigende tradition, som en meget stor skare af mennesker elsker – og for 2020, når vi formentlig er med igen - kan festivalen og vi måske overraske med en eller flere nyskabelser, slutter direktøren i Spar Nord. 

Festivalens samarbejde med Spar Nord og Spar Nord Fonden går mange år tilbage. Af festivalens arkivmateriale fremgår det, at Skagen Festival tilbage i 1984 brugte Sparekassen Nordjylland, men festivalen kan meget vel have været kunde helt fra starten i 1971 – og meget tyder på, at Spar Nord har været en af festivalens gode sponsor i lige så mange år.

I 2014 overtog Spar Nord rollen som sponsor for Den Danske Folkemusikpris, en musikpris som hvert år gives til en dansk eller udenlandsk musiker eller band, som har gjort noget ekstraordinært for folkemusikken. I 2017 fik prisen et gevaldigt løft da Spar Nord firedoblede prisen, så prismodtageren nu modtager 20.000 kr. I 2019 er det 25. gang at Folkemusikprisen skal uddeles.  Årets modtager er engelske Oysterband, og de modtager prisen til Festivalens åbningskoncert torsdag 4. juli i Skagen Kultur & Fritidscenter.

Morten Kock overrækker Den Danske Folkemusikpris 2018 til The Sands Family:


 

Yderligere oplysninger kan fås hos:

Skagen Festival  formand Lis Jensen på telefon 28834385 eller via formand@skagenfestival.dk
Spar Norddirektør Morten Kock på telefon 96200702 eller via mkc@sparnord.dk


Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:                                                  Hovedsponsorer: