Kirkekoncert

 

Margrete Grarup og Mads Vinding har gennem de sidste par år haft et spændende samarbejde om at udforske og eksperimentere med den lyd og det rum, der åbnes, når kontrabas og vokal står alene sammen.

Af og til har de den store glæde, at duoen udvides med pianisten Carsten Dahl og udvikler sig til en intimkoncert med jazz som omdrejningspunkt og uundgåelige strejf af blues, spirituals og, hvad der nu måtte opstå i øjeblikket af stemninger og udtryk. Carsten Dahl, piano, og Mads Vinding, bas, har allerede en omfattende musikalsk karriere bag sig, men for Margrete Grarup ligger verden stadig åben. Hun har gennem de sidste 25 år sunget blues, spirituals, gospel og jazz i et utal af sammenhænge og er blandt kendere beundret for et både kraftfuldt og nuanceret udtryk, der altid holder sig inden for musikkens ’rammer’. Glæd jer til et møde med disse tre skønne musikere i en koncert, der på én gang er både kraftfuld og skrøbelig, spontan og uforudsigelig.

Margrete Grarup: Vokal 
Carsten Dahl: Piano 
Mads Vinding: kontrabas


 

Kirkescenen fredag d. 30 juni kl. 14.00.

Entré 50 kr. Bemærk at billetter skal købes i forsalg i festivalen billetkontors åbningstid.

 

Back to Top ↑


  • Tilmeld Nyhedsbrev


    Navn
    E-mail

      

Mediepartner og hovedsponsor:                                                                              Hovedsponsorer: