Nå venner - er I klar ?

Vi håber, I har sat et kæmpe X i kalenderen allerede nu, for musikprogrammet til Skagen Festival 2018 er ganske enkelt fremragende! Musikudvalget kan igen i år præsentere store navne fra ind- og udland og har ligeledes overraskelser og nye tiltag med til vores festivalscener.

Alle navne er på plads, sidste navn blev bekræftet lørdag formiddag - og de næste par uger bliver musikprogrammet for de 4 dage tilrettelagt i detaljer.
Men vi kan allerede nu løfte sløret for den store scene i Skagen Kultur- og Fritidscenter:

Torsdag - Dissing og Las efterfulgt af Anne Linnet
Fredag - Lis Sørensen og Michael Falch - begge med et veloplagt band
Lørdag eftermiddag - glæder vi os til at overlade scenen til MC Hansen, som er manden bag Festival Session - et af de nye tiltag. Mere om dette senere
Lørdag aften - står naturligvis i Sangskrivernes tegn:
Annika Aakjær , Peter Viskinde , Fromseier Hockings samt Carl Emil Petersen. Tina Dickow er aftenens flotte finale .

    

    

På Havnescenen kan I bl.a. opleve Neighbours med Helge Engelbrecht i front, TØRFISK, Nalle And His Crazy Ivans der har Søren Rislund med på scenen, The Kilkennys - og Jonah Blacksmith !

Ester Brohus Band, Eleanor Shanley, The Sands Family, Jane & Shane og Souvenirs er også på plakaten. Og selvfølgelig kommer Allan Taylor, Càirdeas Scotland (som kan fejre 10 års jubilæum i Skagen), Tom Donovan, Na Leanaí - og de glade gutter fra Flekkefjord Sangforening.

Kan I huske The Fatty Farmers, som fik festivaldebut i sommer ? De tager turen fra Spanien igen - det bliver spændende at se, om de har fået ny dansk sang på repertoiret i 2018 Walther kommer også tilbage og han har Sine med på banjo.
Det bliver dejlige gensyn med Toby Beard, The Raggedy Anns, Blunt, Et Encore, Urban Oak, Downtown Dynt, Pernille & Stephen Quigg og Tobacco. Og glæd jer til Danny Wickmann, Kenny Speirs Tom McConville, Trouble Cats, Rosewood, Slåbrock Band, Folk Friends, Northern Assembly, Barquentine, McGuinnes, Thundering Town og The Mood Killers.

OG så har musikudvalget sørget for at give vores konferenciers fra Havnescenen lidt fri, så de også kan synge for os: Anders Mikkelsen åbner Torvescenen torsdag kl. 10 og Christian Gleesborg vil præsentere sit helt nye projekt: Lochlannig, et folk-rock-orkester.

Det var navnene ! De næste par uger løfter vi sløret for de mange nye ting, der er i støbeskeen. Især på Kappelborg er der overraskelser på vej - og søndagen på Havnen bliver helt speciel, hvor der vil være fokus på en dejlig musiker, der betød enormt meget for festivalen.

Bonusinfo: Festivalshoppen åbner den første søndag i advent. Vi lægger et detaljeret musikprogram på vores hjemmeside indenfor de næste par uger og giver besked når vi er klar ♫ ♫ ♫

    

    

 

Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:  
                    

Hovedsponsorer: