Mød vores konferenciers.

 

En stor og vigtig del af afviklingen af de mange koncerter på festivalens scener er vores fantastiske konferenciers. De har alle på hver deres måde en helt særlig tilknytning og ikke mindst kærlighed til musikken, som gør, at de er med til at løfte stemningen inden koncerten, når de præsenterer vores solister og bands. Men også bag scenen har de en vigtig opgave, hvor musikerne sættes i centrum, så de er klar til at give publikum den optimale koncertoplevelse.

 

Anders Mikkelsen – Havnescenen
Vi har kendt thyboen Anders, siden han i 1987 dukkede op på festivalens ’åbne scene’ med guitar og havde sin første offentlige optræden som folkesanger. Det er nu blevet til 30 år på Skagen Festival og den danske folkemusikscene – både som solist og i selskab med andre musikere. Anders er en fremragende fortæller og ord-ekvilibrist i sine sange. I år er vores 30-års jubilars 4. gang som konferencier.

Bibi Lindegren – Torvescenen
Skawbo, bosat i hovedstaden. Frivillig på Skagen Festival siden 2000 – primært på billetkontoret. Bibi har i flere år undervist på Skagen Musikskole. Som aktiv i ’Klitkoret’ var en af de store oplevelser at stå på scenen med JP & the Seeger Session Band til koncerten i Skagen i 2013. Hendes store kærlighed til musikken gjorde Bibi til et oplagt emne, da festivalen i 2014 skulle have ny konferencier på Torvescenen. 

Peter Sejersen – Skagen Kultur- og Fritidscenter
Peters hjerte har altid banket for folk- og rootsmusikken, siden han selv begyndte at spille folkemusik som teenager. Han har været semiprofessionel bassist lige siden og er stadig aktiv på den danske folkscene, ligesom han igennem mange år har engageret sig i musikpolitiske interesseorganisationer. I år er Peters 17. år på Skagen Festival!

Bente Kure - Salen, Kappelborg
Siden 1987 har Bente stået på en af vores scener og budt velkommen – ofte med sin guitar – samt præsenteret kunstnere. Igennem flere år var hun tilknyttet scenen i Badmintonhallen, men er nu at finde på festivalens intimscene. Bente er et kendt ansigt på den danske folkemusikscene som musikant og sangskriver og kan ligeledes skrive bl.a. underviser og penselfører på visitkortet.

Lone Werneblad – Torvescenen
Lone har et hjerte, der brænder for musikken og i særdeleshed den i børnehøjde. Hun er sangskriver, komponist og idémager og nu rejser hun rundt i Norden med sit seneste projekt: "Wernblads hverdags-poesi". I år er Lones andet år som konferencier, men hun har bl.a. tidligere optrådt på vores festivalscener til hhv.  Ceilidh og Singers’ Afternoon.

Leif Ernstsen – Ceilidh og Singers’ Afternoon
Det kræver lidt af en erfaren scenekunstner med stort overblik – både kreativt samt organisatorisk – at planlægge og stå i spidsen for 2 af festivalens store begivenheder: Ceilidh og Singers’ Afternoon. Det har Leif, som siden 1984 har været tilknyttet vores scener! Leif er også en fremragende harmonikaspiller, som han gerne har med på scenen når han aktivt er en stor del af begge arrangementer.

Christian Gleesborg - Havnescenen
Aktiv musiker siden 80’erne – og andet år som konferencier på Havnescenen. Det har ført til mange gode oplevelser på scenerne rundt omkring i Danmark, med stor vægt på den irske/skotske/amerikanske folkemusik på singer-songwriter-måden. Sideløbende underviser Christian som musiklærer, hvor landevejens erfaringer gives videre til nye talenter. 

 

 

 

Back to Top ↑


  • Tilmeld Nyhedsbrev


    Navn
    E-mail

      

Mediepartner og hovedsponsor:                                                                              Hovedsponsorer: