Så skal byen igen summe af musik, liv og glæde! For det er lige præcis det, som en festival kan! Skagen Festival skaber en boble, hvor alle med interesse for musik og hygge er velkommen indenfor. Det er godt for både skagboerne, os der bor i kommunen og ikke mindst for turisterne! 

En musikoplevelse kan noget særligt. Det er god musik i ørerne, rytmer i kroppen og spænding for øjnene. At opleve professionelle musikere, der lukker os ind i deres univers, er noget helt specielt – uanset om det foregår på havnen eller i hallen! 

Musik kan være udfordrede og nyt, men det kan også være kendt! Uanset hvad, så giver det os en oplevelse! Musik kan, som intet andet, sætte en stemning og få os til at glemme hverdagens trummerum og bare slappe helt af!

Og hvad er bedre end at opleve musik i fællesskab med andre? Ikke bare til én koncert, men til mange koncerter og i et bredt og varieret program, som Skagen Festival 2018 præsenterer. 

I Frederikshavn Kommune er vi stolte over at have Danmarks ældste festival. Den er en del af Skagens DNA om sommeren og vigtig for vores kommunes identitet. Turister kommer til langvejs fra og deltager i festivalen og på den måde er festivallen også en vigtig del af vores kommunes levegrundlag, nemlig turismen. 

Når du deltager ved en eller flere af de koncerter, som i år præsenteres, så håber jeg også, at du vil huske på, at Skagen Festival kun er til, fordi der er nogen, der hele året gør en kæmpe indsats. Ildsjælene bag festivalen er uundværlige. Tak for jeres engagement og indsats!

Skagen er noget særligt, og Skagen Festival er med til at understrege lidt præcis det Skagen er og kan! Nyd det – Velkommen til!

 

Af: Anders Broholm, Formand for kultur- og fritidsudvalget i Frederikshavn Kommune

Back to Top ↑

        

Mediepartner og hovedsponsor:  
                    

Hovedsponsorer: